| mihaela_7115 a întrebat:

Eu am o pisica care e gestanta si trebuie sa-mi fete curanad.Eu nu vreau sa arunc puii pe strada! Ce as putea sa fac? N ii pastrez fiindca nu ma lasa parinii! Ce ar trebui sa fac cu ei?

Răspuns Câştigător
| ApofissPapaya a răspuns:

Vorbeste cu parintii tai deschis, spune-le ca pisica va sta cu puiutii pana cand acestia vor fi intarcati. Dupa ce sunt intarcati (in vreo 6-7 saptamani) posteaza un anunt pe net (sau chiar mai devreme) cum ca donezi pui de pisica, rasa(daca e de rasa), orasul din care esti si detalii de genul. Nici mie nu mi-ar conveni sa imi arunc puii in strada, asa ca mai bine, dupa ce naste acum pisica sterilizeaz-o si asa nu vei mai avea probleme cand va incepe iar perioada de imperechere. Ai grija si numai bine! happy

6 răspunsuri:
| WildDream a răspuns:

Ii pastrezi pana mai cresc si apoi le gasesti stapani. Nu ii arunca in strada sad

| viotedy a răspuns:

Pui anunt la farmacia veterinara si ii donezi. pune din timp ca sa-l vada amatorii.

| Ameliasita a răspuns:

Mihaela vorbeste mai intai cu tine insati si daca ai bunici la tara dui acolo cu pisica cam 1 luna pana cresc sau daca nai bunici acolo poti sa rogi parintii sai tina in balcon sau in camara undeva unde sa nu incurce big grin

| B343 a răspuns:

Cand fata pisica le faci poza si o pui aici sau altundeva (e cam devreme, dar asa ai mai mult timp sa le gasesti stapani) :
http://www.adoptiipisici.ro/
Daca stai la casa (sau si la bloc), intreaba vecinii sau prietenii, si colegii daca nu vor pui de pisicute (imposibil sa nu gasesti vreo 3-4 doritori)...Pui un anunti si pe:
http://www.animale.ro/forum/forum.php
Si le poti zice parintilor ca ei nu trebuie sa dea nici un ban ca oricum poti aduce mai multe cornuri si cutii cu lapte de la scoala :)
Si acum ca vine primavara ii poti lasa in curte (daca stai la casa).
Sper ca te-am ajutat >:D

| adishorMS a răspuns:

Pune-i pe net sau du-i la un petshop
ulterior sterilizeaza pisica sa nu te mai lovesti de problema asta

| Maria2010 a răspuns:

Ii pui pe Facebook si daca nu ti i adopta ii duci la adapost ca vor creste bine