Pai le faci moftul parintilor si il duci in baie, apoi dupa o ora si ceva teduci in cea mai mare si solemna liniste si il iei(fi sigura ca parintii tai dorm) apoi dimineata te trezesti pic mai devreme ca parinti tai si il duci in baie apoi revii in pat ca si cum ai dormi
funda alexutzo? aprop sunt eu flory
Eu ma intreb de ce accepta parintii sa cedeze dorintelor copiiilor de a avea un caine ca dupa aceea sa izoleze animalul noaptea in baie!
Alecsa921,
Sa nu accepti sub nicio forma! Un caine are nevoie de repere, are nevoie sa stie ca are culcusul lui unde se poate duce cand vrea sa se odihneasca, sa stea singur (are si el viata lui de caine), cand ii este frica etc. Ori ii gasiti un loc in bucatarie, sufragerie, o camera unde ii puneti cosuletul sau casuta, ori doarme la tine in camera! Doar e cainele tau! Nu ceda!
Si eu am un caine, are culcusul lui si nu deranjeaza pe nimeni. Ce idee sa-l inchizi in baie! Nota 4 tatalui tau din partea mea! Trebuia sa se gandeasca inainte ce implica viata cu un caine! Sa nu accepti! E minunat sa ai un caine in familie! Te pup.
Uite te inteleg eu ador caini ii iubesc foarte mult.Dar dc sa il bage in baie nu inteleg spune-i tatalui tau sa il lase ori pe hol ori in sufragera iar daca stai la casa cu curte poti sa il ti acolo dar depinde ce rasa daca este o rasa delicata gen bichoni terrieri shitzu etc poti sa ii pui un cosulet in sufragerie si nu iti face griji cai singur.Dar daca se simte cumva singur inceraca sa il culci tu iar daca nu merge poti sa dormi in sufragerie dar de previn canapele nu fac bine la spata doar daca poti sa il fac pat eu am avut o canapea si cand m-am sculat n-am avut vreo problema daca nici asa nu a mers can e ora de culcare poti sa il lasi singur in sufregerie normal ca va simti ceva neobisnuit la tine deoarece se culca cu tine in pat totusi nu trebuia sa il ti in pat cu tine fara supare si nu ma intele gresit si mie imi plac caini dar nu-i las in pat deoarece lasa par chiar da ca nu naparleste va laasa un fir 2 pe saptamana probabil ca si de asta sa ingrijorat tatal tau sau o fi vazut cateva stricaciuni neobservata de tine.Dar nu iti face griji tot ce trebuie facut dupa parerea mea ar trebui sa il lasi in sufragerie cu cosuletul lui o sa adoarma el intr-o zi si ca sa nu se simta singur cand si ca e noapte si ai nevoie apa iar parintii dor ai putea du pa aceea sa te duci la el in line si sa stai cateva sacunde sa ii veghezi somnul poti daca e novoie sa il mangai incet pe caput dar ai grja sa nu se trezeasca. Daca se va trezi o sa tevada sau o sate simta depinde de la prfum sau mirosul de pijamale avand in vedere ca a dormit cu tine in pat si te va urmari si daca iar daca usa o sa fie inchisa el o sa scoatea zgomote si o sa ii trezeasca p ai tai si o sa iasa urat.Phiu ce mult a durat sper sa ai tipm destul sa citesti acest sfat contine niste chesti care sa putea sa te ajute im pare rau ca nu te lasa tatal tau cu cainele in camera dar crede-ma e mai bine sa stea in sufragerie cu cosuletul ei.Mult noroc alecsa si nu uita ce tiam spus despre un caine in camera iti urez bafta si pupici.Paa ne mai vedem!
Te prefaci ca plangi si ca esti distrusa din cauza asta sau ii spui tatalui tau ca nu ai putut sa dormi o noapte intreaga din cauza ca nu ai stat cu cainele. Oricum, bucura-te ca ai cainele pentru ca eu nu pot sa imi conving parintii sa imi ia un catelus. Mult succes! Poti face si ce a zis Ceriik.
O sa trebuiasca sa te obisnuiesti sa nu dormi cu el.e greu, dar daca nu o sa te lase fi sigura ca nu o sa isi schimbe parerea. O sa planga la inceput ca il lasi in baie, dar trebuie sa se obisnuiasca asa mai ales daca e de talie mare, dupa se obisnuieste, s-ar putea sa dormi u in baie
Poi prefate ca dormi si in timpul asta te duci si aduci cainele la tine in camera.