| Farcas a întrebat:

Eu am un hamster de aproximativ juma de an.pana azi l-am tinut in acvariu si azi i-am luat cusca, insa tot vrea sa iasa afara si nu se da nici pe roata, are casa cu scari si l-am bagat in casa dar ii e frica sa coboare jos. oare se va obisnui? cum sa il obisnuiesc?

12 răspunsuri:
| Elly4all a răspuns:

Buna, si eu am avut aceeasi problema cu hamsterii mei dar dupa un timp s'au obisnuit acum se da in roata si doarme in casuta nu'ti face griji este o schimbare pentru el se va obisnui

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Pai daca eu te aduc asa deodata la mine acasa si o sa-ti zic ca o saptamana aici o sa stai... Ce-o sa faci? Cum te obisnuiesti, in cat timp? laughing

| M4RK a răspuns:

Se va obisnui el singur dupa cateva zile, saptamanihappy

luciana
| luciana a răspuns:

Si noi am avut hamster, si il tineam intr-un acvariu inalt mare, avea mult spatiu pentru.joaca si era ferit de curent si avea tot ce ii trebuia si roata si casuta; in timp se va acomoda cu siguranta. mai bine l-ai pune din nou acolo unde ii era lui mai bine, caci in acvariu era ferit de curent si mai ales ca acum vine frigul...cand vei aerisi camera ce te vei face, vei risca? Al nostru era deja gestant (fara sa cunoastem atunci cand l-am luat ) si dupa un timp a facut si cativa mici hamsterasi, erau f. fr, dar intr-o buna zi din cauza mirosului (desi zilnic se facea curat la ei ), am terminat-o cu ei, daruindu-i pe toti la cineva ce mai avea inca copii mult mai mici ca ai mei si care s-au bucurat de tot ce faceu in joaca lor...Lucien.

| aysun a răspuns:

Daca tipului i-a placut in acvariu si se obisnuise acolo, la ce ai schimbat? Uita-te si tu la el cat de mic e, cum sa nu se sperie...

| IcsD a răspuns:

Si eu am avut un hamster dar a murit acum cateva luni, nu era batran. Dar toate aceste noi "jucarii" pe el il sperie. Cu timpul se va acomoda. Tine`l mai mult langa roata si celelalte...

Succes! Se va obisnui!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Lasă-l un timp pentru acomodare. Este normal să reacționeze așa deoarece înainte nu a avut aceste "jucării"!
Cu trecerea timpului va deveni foarte jucăuși.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As spune sa il lasi acolo ctva timp

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-i o baie laughing) si daca supravietuieste inseamna ca o sa se obisnuiasca si cu noua casa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Albinele mele le-am antrenat scufundandu-le in acvariu zilnic.si acum nu mai vor sa iasa. stau acolo.stiu sa innoate. dar nu mai pot alege mierea din apa.si nu pot baga si un pestisor doi ca le mananca.

| utzuman2006 a răspuns:

Transformate-ai in hamster... rolling on the floor
Ce ai spune ca eu sa fiu un extraterestru dragut si sa te tin pe tine intr-o casa normala, iar apoi sa te bag intr-o casa haioasa, plina de fele de fel de jucarii extraterestre si eu sa ma uit la tine cum te joci...la dracu. tu ce ai face? ai tremura de frica si ai plange incontinuu, vesnica si idioata conditie umana si nici macar nu ai supravietui...
Asa ca lasa saracul hamster sa se obisnuiasca...si fi sigura ca el nu e deloc bucuros sa se joace cu roata, casa si scarile noastre de specie dominanta...

| OFF a răspuns:

"Tu daca te-ai muta in jungla ce ai face?"
asa e si el in casa nouawinking