| dana_9056 a întrebat:

Eu am un perus e simpatic dar imi doresc si catel si va trebui sa aleg voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ambiilove struck!

6 răspunsuri:
| chupachups1234 a răspuns:

Sa-ti explic. Pai, iti doresti catel, desi nu ai, ai papagal (deja). Daca trebuia sa alegi ce sa-ti cumperi, ti-as fi zis amandoi, sau, daca nu poti, catel. Daca poti, pastreaza papagalul si ia-ti si catel. Daca nu, acum tu nu ai catel, deci n-o sa sufere el dupa tine, asa ca eu zic sa pastrezi papagalul, pentru ca il ai deja. Si cand... stii tu, o sa moara, iti iei catel. Poti sa si ramai doar cu catelul, daca chiar vrei, si daca ai cui sa dai papagalul... Dar cel mai bine e cu amandoi happy

| Meryem027 a răspuns:

Depinde de ce ti-e tie mai drag.happy Eu am si perus si catel si broasca testoasa si porcusor de guineea...laughing Dar daca as fi in locul tau, eu as alege catel, acum tu faci cum stii ca e mai bine.

| GabiGabrielle a răspuns:

Depinde de tine... ce iti doresti mai mult.Gandestete bine.Eu acum iti spun ca eu es alege catelul

| anka a răspuns:

Depinde. Daca stai la bloc e mai greu sa cresti un catel. Trebuie sa iesi cu el in fiecare dimineata sa isi faca nevoile, trebuie sa cureti dupa el, naparleste pe covor, miroase. Eu nu sunt de acord sa cresti animale in apartament: se chinuie si ele si te chinui si tu.

| heart.eater a răspuns:

Catel!