| bodyguardsmecher a întrebat:

Eu cam asa vad sansele in lupta intre Leu si Tigru si am cercetat destul de mult.
Voi ce ziceti?

-Asiatic lion vs Bengal Tiger=50/50
-Asiatic lion vs Indonisian Tiger=60/40
-Asiatic lion vs Malayan Tiger=70/30
-Asiatic lion vs Summtran Tiger=80/20
-Asiatic lion vs South china tiger=55/45
-Asiatic lion vs Siberian Tiger=45/55

-African lion vs Bengal Tiger=60/40
-African lion vs Indonisian Tiger=70/30
-African lion vs Malayan Tiger=80/20
-African lion vs Summtran Tiger=90/10
-African lion vs South china tiger 65/35
-African lion vs Siberian Tiger=55/45

16 răspunsuri:
| iSwag a răspuns:

Esti cumva "lion lover"? Am vazut pe youtube o secventa dintr-un film cu o lupta dintre un leu asiatic si un tigru bengalez.
Leul a castigat. A fost cam a 10-a lupta "inregistrata". Tigrul omorase pana atunci leul, dar in film leul trebuia sa castige.

| bodyguardsmecher explică (pentru iSwag):

Deci din 10 lupte leul a fost omorat de 9 ori sau ce vrei sa zici?

| iSwag a răspuns (pentru bodyguardsmecher):

Da. Nu au fost chiar 10 lupte, probabil mai multe sau mai putine, dar ei au reluat luptele pana a castigat leul. Pana atunci tigrul il tot omora pe leu laughing

Ma rog, eu am vazut mule videouri cu leul castigand...
Uite :
https://www.google.ro/......https?/url

Citeste pe internet. Luptele alea sunt relativ fictive.

Asta-i chestia pe net Leul e favorit clar...

In fine ma, daca zici tu. Daca tu compari un mascul care sta la soare toata ziua cu un vanator "profesionist" solitar, in fine big grin

AA m-am prins, tu esti fan Tigru...
E uite fii atent : un mascul " care sta la soare" este pisica care se bate cel mai bine el fiin de mic invatat sa lupte...big grin

In fine

| Bucuresti_Rutare_1994 a răspuns:

Salut!
Exista un serial pe Discovery care facea astfel de documentare. Daca te intereseaza imi spui si iti las link.

| bodyguardsmecher explică (pentru Bucuresti_Rutare_1994):

Da, m-ar interesa multumesc!

| Bucuresti_Rutare_1994 a răspuns (pentru bodyguardsmecher):

Https://www.youtube.com/watch?v=S4532wMWeZc
Momentan doar asta am gasit! Sper sa gasesti mai multe despre cine ar castiga pe canalul lor de youtube.

| ThePuffy a răspuns:

Cateodata castiga leul, cateodata tigrul. Nu e o regula ca leul castiga de mai mult ori sau mereu. Nimeni nu poate spune care e mai puternic, nici daca se i-au dupa rase, cum ai facut tu. Si niciodata nu mi-a placut sa vad lei sau tigrii batandu-se, sau alte animale;(.

| Daniel7799 a răspuns:

Scuze, dar sunt cam prostesti comparatiile tale. in primul rand, tigrul este cea mai mare felina, deci are un avantaj. El traieste singuratic si are mult mai multa agilitate, in timp ce leul traieste in grupuri, iar acestia nu se aventureaza prea des in lupte unul la unul. Tigrii sunt considerati mult mai agresivi, sar direct la gat. De exemplu, Craig Safoe, biolog şi expert în feline mari în cadrul Smithsonian Zoo din Washington spune ca ar paria pe un tigru in lupta contra unui leu, iar profesorul Saffoe susţine că în topul felinelor pe primul loc este tigrul, urmat de leu, jaguar, leopard, puma şi leopardul zăpezilor.

| Daniel7799 a răspuns:

Http://www.descopera.ro/......i-un-tigru Mai bine documenteaza-te de pe site-uri serioase. Videoclipurile sunt de multe ori fake-uri. Da, exista lei care au omorat tigrii, dar asta nu inseamna ca ei sunt mai puternici sau mai favoriti in astfel de lupte...cam imposibile in natura.