| andrei733 a întrebat:

Eu mai am un perus si nu stiu daca sa ii iau o pereche, cum credetica e mai bine:sa ii iau o pereche, sau sa il las singur. funda

Răspuns Câştigător
| DenisH a răspuns:

Pentru orice animal daca nu se imperecheaza poate avea mari probleme de sanatate, deci eu zic sa ii cumperi o pereche sa faca si ei niste prichindei.

7 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Mai ia unul dar fi atent sa nu-l iei de acelasi sex cu ce ai - nu le place singuratatea -

| anndrada98 a răspuns:

Eu zic sa ii iei ca o sa fie si el mai fericit si o sa aiba un urmas big grin

| NamelessGirl a răspuns:

Este mai bine sa ii cumperi si o perechi, perusilor nu le place sa fie singuri.

| AditzaNIKE a răspuns:

Depinde,daca vrei sa il inveti sa vorbeasca sau sa faca un truc ceva,nu stiu, e bine sa il lasi singur dar daca vrei sa faca pui sau ceva sau sa nu se simta el singur mai bine ii iei o pereche, Depinde de tine ce vrei sa faci cu el.

| umbra99 a răspuns:

E bine sa-i iei o pereche de o varsta relativ apropiata

| princessmary155 a răspuns:

NU NU NU alfel o sa isi omoare perechea.

| brokenangel11 a răspuns:

Buna. Si eu am un perus (mascul) care vorbeste non-stopbig grin. Eu nu i-am luat pereche dar in schimb i-am cumparat de la kaufland un papagal din plastic cu care se joaca zi si noapte, plus ca are si 2 oglinzi de care nu se desparte (pana si ai mei s-au mirat de asta)

Am citit intr-o revista ca daca vrei ca perusul tau sa vorbeasca (in caz ca e mascul) nu trebuie sa aiba pereche fiindca va sta numai cu perechea lui si nu mai poate astfel sa invete sa vorbeasca