Eu stau in bloc penultimul apartament si nu am caini deoareceeee e greu sa-i intretii.si +daca vrei sa-ti iei caine femela iti face pui, si mai bine mascul deoarece poti sa-l inveti intr-un loc sa isi faca treburile! Succes funda?
Pai orice animal ar fi el, orice sex cand e micut tot o sa faca in casa indiferent de ce faci tu.Cu timpul il inveti sa faca afara si nu mai face acasa decat cand nu il duci afara.
Este "folclor" ceea ce ai auzit tu. Daca il inveti sa faca afara si-l scoti la ore regulate,nu-si marcheaza nici-un teritoriu in casa. Daca nu-l scoti la timp,normal ca o sa faca in casa, dar face ca nu mai poate sa tina, nu ca si-ar insemna vreun teritoriu ...crede-ma,am caine de 2 ani de zile si este al 2-lea pe care il am in decurs de 6 ani
Dar pana la varsta de 3 luni nu pot sa-l scot afara pentru ca trebuie sa termine schema de vaccinare
Eu recomand femela pentru ca e mai linistita si daca nu vrei pui o sterilizezi
Poti sa-ti iei ce sex vrei pentru ca daca e masul il poti castra si daca e femela o sterilizezi. pana e mic si isi face treburile in casa poti sai cumperi scutece din aclea patrate sau chiar care i le pui.asta numai pana invata sa faca afara.
Deniissel întreabă: