| Bianca26bb a întrebat:

Eu vreau sa am un animalut si stau mla bloc? De care imi recomandati?(in afara de pasari ca am avut si mie imi place sa ma joc cu ei si ei nu se joaca prea muult...)Aaa! Si parintii nu voor sa ia caini, pisici...
Exista vreo solutie? Mie imi plac muult animalutzele...

Răspuns Câştigător
| AiDa_5611 a răspuns:

Pai un hamster, o broasca testoasa, un porcusor de guineea, un iepure...(dar iepurele miroase cam urat am avut si eu)
Stau si eu la bloc, dar acum nu mai am nici un animalut sad Am avut un papagal jucaus...

15 răspunsuri:
| cosmin2221 a răspuns:

Purcelusi de guineea am si eu si daca te joci pe fiecare zii cu ei o sa te iubeasca si o sa se tina dupa tine, sau un dihor extrem de jucaus dar sa il iei ca pui, iepuri, sau un hamster.Bafta daca ai nevoie sa ii comvingi sa iti ia trimite-mi un mesaj.Bafta!

| ikram a răspuns:

Un iepuras sau un porcusor de guineea. Acum eu am un iepure de angora "cap de leu" e la fel de pufoasa ca o pisicuta. Poti sa-l tii in cusca sau poti sa-l lasi si prin casa din cand in cand sau tot timpul, poate fi invatat ca si pisica sa faca la litiera. A mea sare in cusca sa-si faca nevoile. Am avut si porcusori de guineea dar iepurasul e mult mai dragalas. Daca ii schimbi la timp talajul nu miroase deloc.

| blue95 a răspuns:

Un hamster.sau poti sa iti iei niste pestisori sa ii ti in acvariu.sau alta metoda ar fi sa iti convingi parintii sa iti ia un catel pekinez.este adorabil:X.am si eu unulhappy

| Locre a răspuns:

Pai daca vrei, poti sa-ti iei porcusor de guineea(sunt adorabili) http://www.zooland.ro/_files/Image/articole/original/guinepig.jpg, sau iti pot cumpara pesti in acvariu, sau broaste testoase(sunt simpatice) si cam atat...Sa-ti dau un site de animale de companie ca poate iti foloseste http://www.latifa.ro/animale-mici/

| Rose_2860 a răspuns:

Poi daca nu ai voie cu caine sau pisica, eu zic sa ti iei porcusor(i) de guineea. Ii poti cumpara de aici http://crescatoriainka.ro/for-sale.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un hamster

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hamsteri da' nu porcii de guineea ca astia fac gaalgie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea lua un hamster! E dragut, musca putin si are chef de joaca! Sau un iepure!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti un chinchila sau un dihor.sunt foarte draguti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poti lua un iepuras sau un soricel.happydepinde ce vrei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Purcelus de guineea nu miroase e usor de ingrijit e frumos dulce dragut jukaus si iubitor :X:X:X:X ( nu consta mooooolt... 25 de leiwinking )

| M.G.R a răspuns:

Hamster

| Pinkyx a răspuns:

Un hamster, un porcusor de guineea, un iepuras thinking

| silverfaith a răspuns:

Un sapre de apa(neveninos) porcusor, tarantula, ighuana etc solutii sunt multe

| theROOcKsTArr a răspuns:

Si mie imi plac animalutzele, dar tos asa parintii nu ma lasa sa imi iau un animal ca stau la bloc.Eu vreau sa imi iau o pisica sau un caine.