Vina o are lumea ca le da de mancare si se inmultesc, in gunoaie nu gasesc mare lucru si in canal nu e nimic tot omul e responsabil pentru canii care nu au stapan. Daca n-ar mai da mancare ar muri toti.
Nu is de acord, celegatura au cainii cu criza si in plus ce vina au iei? ar trebui sa se infinteze un club mai mare si sa adune si sa dea cainii spre adoptie
Pai cainii nu au legatura cu criza dar ne-ar putea scoate oarecum din criza, si nu cred ca ar fi o idee buna pentru clubul ala, de ce nu se iau cainii direct de pe strada? crezi ca se cumpara? abia se vinde un caine de rasa, d'apai un maidanez . si cum a spus si Spetsnaz noi suntem vinovati ca le dam de mancare in prostie. eu unul urasc cainii care stau pe strazi aiure, si nu mi-e mila de ei pentru ca stiu ca acei caini nu apartin nimanui si nu sunt 'oameni' nu stiu ce toti oamenii " aah mi-e mila de el saracutu moare acolo in mijlocul strazii " asta ma enerveaza, daca ii e mila cuiva de un caine care tot umblaa pe drumuri sa il ia acasa si sa il ingrijeasca pana o muri de batranete, nu sa ii dea de mancare in mijlocul strazii in fiecare zi, asta ca sa atraga alti caini, cainii (cu proprietar) trebuie tinuti legati ( mediul rural ) si in mediul urban nu prea au ce cauta (maidanezii) cei de rasa, sunt sigur ca stapanii nu ii lasa in oras sa se plimbe ar fi absurd.
Da bn...hai sa omoram toti cainii ca cei care trebuie sa aiba grija de ei nu au...macar sa ii castreze o mare parte
AlexDaniel7293 întreabă: