| mary a întrebat:

Eveniment! perusul meu tocmai s-a dus singur in colivie, s-a pus pe mana mea si a stat cam 2 minute. se plimba prin casa... doar ca nu ma lasa sa ma apropii de el sad daca pun degetul in dreptul lui sa se aseze, da cu ciocul sa ma ciupeasca.si cand vreau sa-l prind zboara. e foarte salbatic! nu stiu ce sa mai fac. de vorbit nici nu se pune problema. stie numai ciripiturile lui si oricat as incerca sa il fac sa vorbeasca nu merge. il am de aprox. 4 luni. mentionez ca e femela. as vrea cateva sfaturi, poate reusesc sa-l mai imblanzesc. (nu copy-paste de pe net) va multumesc

Răspuns Câştigător
| will_4908 a răspuns:

Perusul te crede pradator. In acest caz vei avea extrem de multa munca pentru a-l imblanzi si pentru a reusi sa-l faci sa aiba incredere in tine. Trebuie sa vorbesti cu el cat sta in cusca, despre orice vrei tu, vorbeste ca si cum ai vorbi unui om, perusul bineinteles ca nu stie ce zici dar se obisnuieste cu vocea ta. Mana NU se baga brusc, usor, usor, nu ii atinge capul, doar piciorusele pentru inceput. Fostul meu perus stia sa vorbeasca excelent, ajunsese sa stea cu noi la masa (nu, nu glumesc, chiar statea si manca cu noi la masa) Spor la treaba.

2 răspunsuri:
| NoBoDy_7286 a răspuns:

Nu stiusad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa il lasi prin casa liber, sa se invete cu oamenii cat mai mult posibil, daca il lasi in casa in 2 saptamani o sa fie numai pe tine.