Cred ca trebuie sa o vada un medic veterinar.
Dar cred ca e bine. Asa sunt pisicile mai ciudate. A mea a inceput sa faca urat de tot la un moment dat. A tinut asa toata seara. Dar dimineata si-a revenit.
Ce a mancat pe seara?
Frisoane, o fi răcită sau probleme cu mâncatul
Cu plânsul tai ceapa mărunt cât mai multă
1.pisica ta s-a intins cum te intinzi tu dimineata cand te trezesti sau casti gura tot asa a facut si pisica ta si pe urma a inchis ochii deoarece ea dormea nu e nimic alarmant aici.
2. poti cumpara niste pastile cum ar fi seroxat, coaxil, paluxetil+mianserin, frumos ar fi niste injectii cu seretonina dar nu stiu daca se pot face.(Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament) dar cam astea se dau pentru plans in prostie.
3.Sa nu mai lovesti niciodata pisica "dupa i-am dat o palma in cap" sunt sigur ca a durut-o poate chiar de asta si tremura.
4.s-a trezit in secunda doi, dormin? whaaaattt in secunda 2 s-a trezit si in secunda 3 dormea sau cum ca n-am inteles.
5. daca sora ta era acasa statea ea cu capul pe piciorul tau? in fine...
1. Nu s-a întins, nu ai de unde să știi.
2.Ok.
3.Cum să crezi ca i-am dat tare? I-am dat o palma de abia am atins-o! Plus ca ea tremura înainte să îi dau palma. Palma a fost ca să o trezesc în timp ce tremura. ( Cred ca visa, nu stiu )
4. La 4 aberezi. Chiar aberezi. Pe ce lume trăiești?
5. Uadăfac... No. Ce întrebare de legionar...
Poate a racit sau are o carenta de vitamine sau mai rau poate avea o problema neurologica (epilepsi) care se manifesta prin tremuraturi la anumite intervale de timp deci ar fi bine sa o duci la un veterinar pentru un consult P.S sa nu ii dai medicamente pentru oameni o poate omori!
De ce naiba i-ai dat o palma in cap? Si acum de ce cauti un raspuns pe TPU, te astepti sa vina Dumnezeu cu un raspuns? Nimeni nu poate sti exact, du-te la un veterinar sau pa-pa pisica.
StefiChan8D... Nu i-am dat cu palma. E o metodă de a zice ca am trezit-o mangaind-o mai apăsat pe cap... Uadăfac... De ce i-as da la propriu cu palma în cap? Toată familia mea ține la ea! Daca Mai sparge un pahar, nici nu îi zicem nimic! Fura 3 pești din farfuria pentru masa de revelion, nu îi zicem nimic... Pentru ca o iubim. O am de mult timp la mine. Mai bine nu răspundeai... -_- Culca-te...