Pasarea Pheonix nu a existat, e mai degraba un mit.Dar orice legenda sau mit are o saminta de adevar.
A existat, inainte sa apara focul pe Pamant, stramosii mei au prins aceasta majestica pasare si au folosit-o pe post de cuptor.Ce copane de stegozaur bune faceau...
Inca mai exista, cand merg cu cortul pe munte si-mi uit aragazul pentru camping, o strig si vine, ce gust bun au nalbele dupa ce au fost facute pe aripi de Phoenix.
Mai nou am realizat ca oule de pasare de foc sunt bune si ca becuri.
In mitologie se spune ca pasarea phoenix a iesit din propria tarana, acestea sunt doar mituri
Pasarea Phoenix este o pasare mitica cunoscuta din Orientul Mijlociu si indepartat pana la Mediterana si Europa, dar exista mentiuni despre o pasare similara si la nativii americani. Este o pasare de o frumusete neasemuita, care nu moare niciodata, ci se mistuie in flacari si renaste apoi din propria cenusa.
Mit... http://www.interferente.ro/Pasarea-Phoenix.html
Multumesc mult :* Primesti un Folositor si Inteligent
Cu mare drag...
:*
Normal ca exista, eu o vad in fiecare zi. Renaste din prorpiul scrum. E una care tot bantuie de sute de ani prin fata castelului meu, o cheama Berty. Uneori, cand merg cu unicornul pe munte, ma insoteste si ea. Inainte o calarea Calaretul fara cap, dar a fost ars, cand pasarea a murit si a renascut cand el era pe ea. tragica poveste...
Buggz eu nu te cred, dar exista