Foarte frumoasa ideea site-ului, cu adoptiile si alte cele .Dar tot n-am gasit ce cautam :/.
Ma bucur ca va place. mai intrati din cand in cand. daca este o anume rasa pe care o cautati, lasa`ti comentariu ca sa stie sa caute.
Eu nu te sfatuiesc sa iei de la canise...prea multe cazuri in care au murit puii..si te mai gandesti si ca ai dat o groaza de bani pe el. ia de la un particular.
Uau.Ma gandeam sa iau de la canisa pentru ca am crezut ca acolo au catei sanatosi.O sa caut un crescator particular, atunci.
Eu asa te sfatuiesc..prea multi catei cumparati de la canisa mor. plus ca la particulari, daca au doar o catea iti dai seama ca au grija de ea.
Buna! Eu am avut puiuti si i-am dat cu 200euro prima serie si a doua i-am dat chiar si cu 100. Sa stii ca sunt tare inteligenti si iubitori. Numai joaca au in cap
Serios? Cand mai face catelusa pui? . Poate sunt eu interesata .Si tu la randul tau, de unde ai luat primul cavalier?
L-am primit cadou de ziua mea, sincer la inceput nici nu am stiut ce rasa e: )))
Deniissel întreabă: