Exista. dar foarte rara.colegul meu de banca le face si ii trebuie 2000 de coins pentru cod de 100 si 20000 coins pentru 1000 gems
Terog sa mile dai k ii dau multi coins pentru codurile alea zi pe our sunt XbYbYX337
Atunci te rog mi-l dai si mie... ii dau tot ce ii trebuie pe joc... te rog ma numesc anamaria786
Exista coduri pe 1000 de gems.la fel si pentru flow:
scrii la chat
test-mode 42
dupa care
cryptobiologist
si iti da in functie de ce vreme il folosesti.
eu il folosesc de un an zi imi da cate 100 de flow pe zi
dar ATENTIE!
codul pentru flow nu merge decat dupa ora sau la ora 10 dimineata
funda?
Mai, deci daca vreti sa raspundeti puneti un raspuns folositor nu prostii gen'' am 1000 de gems'' cica... mda sa va vad eu de unde scoateti voi 1000 de gems din fund?:))) Se pare ca scoate gaina. Mna. coduri de 1000 de gems nu exista dar exista de 10, 20 le gasesti pe site-ul asta:
http://www.ourgemcodes.com/news/gem-codes/
:D P.S Sper ca te-am ajutat Bafta multa:*
Exista coduri de 10 gems foarte rar de 20.site-ul de pe care afli codurile este:www.marcuszilla.wordpress.com
Imi zici link-ul? Iti dau ce vrei pe ourworld numele meu este : Esricita
Mil dai si mie aplopo in joc ma cheama devilevil
Carei?
Imi zici link-ul te rog face ce vrei pe ourworld, numele meu este Esricuta te rog link-ul! sau daca doresti, scrie-mi in soapta dupa ce ma gasesti pe Ourworld
Imi zici si mie te rog frumos iti iau ce vrei u ca eu sunt rezidenta ma numesc gabytzap
Eu st ruda cu administratorul exista pana la 2 000 de gems-uri(ma num azia in joc)
Ok, te adaug si imi zici cum sa fac?
P.S pe mine ma cheama Escricuta