| DaRlInGiLuSiOnS a întrebat:

Exista o zona in orasul meu in care un grup de oameni angajati otravesc cainiicryingcryingam trecut si eu prin pona iar unu era deja mort... unul vomita si unul mergea putin si cadea jos era ametitsadsadsadsadce poti da unui caine pentru ca otrava sa nusi mai faca efectu? am inteles ca lapte sau otet...plisssssssssscryingcryingcryingsunt moarta dupa animale si nu suport sa vad cai omoarasadsadsadsad

Răspuns Câştigător
| LittleZyzy a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu cineva de la protectia animalelorsad Nu se poate sa-i omoare asa... ii poti da lapte, dar odata ce a fost otravit.nu cred ca mai are vreun efect laptele.

7 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Adreseaza-te peta sau altor organizatii de drepturile animalelor. E nerealist sa crezi ca poti merge cu sticla de lapte dupa fiecare catel. In plus, ai grija ce le dai. Mai bine cumperi vomitive, desi e periculos sa incerci sa le bagi pe gat cand le este rau-te-ar putea musca. Insa chestia cu lapte/albus de ou/otet e riscanta. Pentru ca otravurile sunt de mai multe feluri si, incercand sa il salvezi, sa nu il chinui si mai rau. Mai merge si cu carbune vegetal. Dar, la fel, e problematica administrarea.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

La 112, sau la primarie, nu te-ai gandit sa anuntai? daca poti si ai curaj, aduna cativa inimosi ca tinne, stati la panda si incercati sa-i filmati cu telefonul mobil, cand pun otrava, si apoi aratati la cei in masura sa faca ceva in acest sens! Animalele sunt protejate prin lege!

| mami a răspuns:

Se pare ca nu ai fost muscata de nici un ciine pina acum
altfel sigur nu ai pune asa problema

| Ben. a răspuns:

Dar la anii de suferinte ale bietelor animale, lovite de masini chinuite de foame, de frig, de boli; la astea te-ai gandit vreodata?

| sufletel13 a răspuns:

Mai incearca si cu alcool in cantitati foarte mici (un paharel foarte mic de rachiu caldut) e ceva de genu leac babesc dar face foarte bine pentru ca ajuta cainele sa uite iar cand se trezeste e destul de vioi, si eu am incercat si am reusit. pe bune! bafta

| Diva a răspuns:

Ce revoltator si trist iubesc animalele de ce nu faci o petitie online in acest sens?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pti sa ii dai albus de ou, crede-ma incearca
o sa tina.