Si esti sigura ca are cum sa respire in cutia aia?
Nu se intoarce la tine dar o sa stea ceva la posta pana vine fratele tau sa il ia.
Cel mai bine îl trimitea i cu fan curier de ce sa il pui la postă macar celor de la postă le ai zis ce este in colet? Poate i ti aruncă coletul in gunoi la transport sau il loveste si raneste animalul, cum te ai putut gîndii la asa ceva?
Trimiterea coletului ține câteva zile. Fratele tău chiar va avea o surpiză la primirea lui.
Esti cel putin inconstient!
Nu stiu daca l-ai putut pune azi, duminica. Daca mai poti, retrage-l urgent.
Tu ai vazut cum sunt manipulate coletele? Aruncate pur si simplu. Apoi, crezi ca rezista 3-4 zile fara apa si fara mancare? Fara mancare, poate da. Dar fara apa, moare sau turbeaza.
Sper ca e o intrebare la misto...
Nici nu vreau sa cred ca un caine ar putea trece prin asa ceva!
Ce om inconstient, cati ani ai presupun ca esti un copil, nu ar trebui parintii sa iti lase atata libertate oarba ca devii foarte inconstient de ceea ce faci, dumnezeule mare, o sa ma bucur cand aud la stiri
Nu pot sa cred ca ai facut asa ceva ...Presupunand ca ai trimis prin curierat rapid(ceea ce nu cred) posta informeaza ca, coletul ajunge in 36 de ore..in celalat caz dureaza cateva zile...dar printr-o stupiditate daca se rataceste coletul si intarzie mai multe zile?! pe tine te-as pune in colet catre polul nord.