| marutza_8918 a întrebat:

Fac pian de 3 luni si mi-as dorivsa im icumpar o pianina insa am vaut ca preturile sunt destul de mari asa ca as dori niste sfaturi... daca are cineva spuneti-mi ce marca si pret etc.

5 răspunsuri:
| frumushika09 a răspuns:

Am Doina si m-a costat aproape 1000 de euro, dar era secand-hend ca sa zic asa si m-a costat si 8 milioane acordarea! Sunt scumpe si ocupa si mult loc!

| Alee_9909 a răspuns:

Eu am Kawai Cl25 si l-am luat di ploiesti de la un mag de muzica de pe nicolae titulescu.Am dat 37 de mil vechi in martie.Sunt foarte multumita de el se aude super, are clape de pian normal cu toate ca e unul la priza(electric). ffff bun. Fara cuvinte

| rockaholic a răspuns:

Eu fac pian de doua luni si nu mi-a trebuit pianina
iti recomand pian digital [se aude exact la fel ca un pian], si mai ales ca esti incepator.
eu mi-am luat yamaha np 30-> iti dau si un link: http://www.fly-music.ro/......-30-b.html Pretul este redus [1040 lei]. Poti sa il folosesti cu baterii AA, daca il folosesti des trebuie sa comanzi si un acumulator si bineinteles un stativ.Are 6 octave si inca cateva clape, iti este de ajuns pentru inceput.
Sper ca ti-am fost de ajutor.

| angeltyo a răspuns:

In primul rand, iti recomand sa nu te grabesti. Un pian nu e ceva ce cumperi zilnic si acest instrument te va tine mult timp(asta daca iti iei intr-adevar ceva bun). Pianele de la magazinele din oras sunt de obicei exagerate la pret. Eu, personal, am un Hemingway pe care l-am cumparat de pe un site. Daca esti la apartament, e mult mai bine sa ai un pian digital pentru ca ii poti regla volumul dupa plac si poti lua si casti asa incat numai tu sa auzi ce canti. O pianina clasica e foarte grea, nu ii poti regla volumul si, daca o vrei noua, costa mult mai mult. De asemenea sunt si pianine second-hand dar pentru apartament, nu ti le recomand.
Aici gasesti cateva site-uri foarte bune:
www.senia.ro
www.soundcreation.ro
www.esound.ro
www.thomann.de - site german, dar are toate tipurile de piane.
www.fly-music.ro- de aici mi-am luat eu pianul; pretirile sunt acceptabile si pianele sunt foarte bune.
De asemenea, te sfatuiesc sa vorbesti cu profesoara ta de pian despre achizitionarea lui. Ea cu siguranta iti va recomanda ce e mai bun.

| Fotin_Lucian_1953 a răspuns:

Daca esti din Timisoara am o pianina veche foarte ieftina dar necesita reparatii.