| DoDo a întrebat:

Facem un concurs? Alegeti care dintre urmatoarele:
1. Facemm concurs cine face cel mai super album pe sunphoto?
2.Cine pune cele mai frumos poze aici(cu animale)?
3.Cine descrie cel mai bine animalutul...(poate pune si poze)
4. Facem o poveste cu propriul personaj.
5. O poveste trista...
P. S.:Alegeti varianta si rezolvati-o! Ex:
Varianta4:A fost odata intr-un taram de basm o femeie care nu avea deloc o viata ca in povesti.Nu trebuie sa scrieti exact ca mine Face inceputul cum doriti!
Spor la treaba! Astept sa declar pe cel mai bun dar nu trebuie sa va intristati sa stiti pentru ca mai bine este sa o faceti simpla decat sa o copiati faceti-o din capul vostru! Eu stiu daca este luata de pe net stati linistiti! Voi face locul 1, 2 si 3! Bafta!

Răspuns Câştigător
| EveEve a răspuns:

O poveste trista...
Era o zi cumplit de calduroasa in care doar briza marii si adierea vantului te putea racori.Criss era la mare impreuna cu prietenele sale. Isi puse costumul de baie pe corpul ei perfect, adierea vantului ii flutura parul ei lung si negru iar ochii ei erau albastri.
De undeva de sus john care era salvamar o privea si pentru prima oara a inteles ca insemna dragoste la prima vedere...
Dar dintr-o data cerul se innora si incepu o furtuna care se transforma intr-o ploaie de fulgere. Criss era inca in apa...
Un fulger ii lovi ambi ochi incat ea cazu in apa marii iar John o salva dar ea ramase oarba... Pentru tot restul vieti era condamnata la o viata neagra, pustie si fara scapare.
Cu timpul ea il accepta pe john si se placeau love struck:Xlove struck
Intr-o seara, John, pregati o cina romantica cu trandafiri, lumanari si toate cele pentru o seara perfecta big grin La sfarsit, john, se aseza in genughi si o ceru de sotie iar ea accepta big grin
Si venira si timpul nunti... Totul era pregatit anuntandu-se o nunta ca-n povesti. Se duse mai intai sa se cunune iar cand lui Criss i-a fost pusa intrebarea daca vrea sa-l ia in casatorie pe john ea raspunse:
- NU, nu pot! Nu ma pot casatori oarba nevazand cea mai frumoasa clipa din viata mea!
John fiindca o iubea si dorea sa-i mai dovedeasca asta o data ii oferi ochi lui... A fost o operatie dificila dar posibila incat acum Criss putea vedea din nou.big grin
john era bucuros ca in sfarsit o poate vedea pe iubita lui fericita nepasandu-i ca a ramas orb sad sad
Nunta se desfasura din nou iar cand se duse dn nou sa se cunune Criss raspunse :
-NU ma pot casatori cu un orb...si incepu sa rada fericita ca a obtinut ceea ce vroia adica ochi lui john...
John ii spuse un singur lucru :
- TE ROG, AI GIRJA DE OCHI MEI!
-sfarsit-

sper ca ti-a placut si sper sa-mi dai fundita te rog:*

1 răspuns:
| arn64 a răspuns:

Varianta4: A fost odata intr-un taram de down-loaduri un utilizator pe TPU.ro numit DoDo. Intr-o zi, DoDo, s-a hotarat sa puna pe TPU un concurs cu 5 variante. Eu bineinteles, am ales varianta4: o poveste cu propriul personaj. La inceput m-am gandit la varianta 2, dar nu am avut rabdare sa caut prin tot PC-ul meu toate pozele cu animalute care le-am facut. Intr-un bun sfarsit acest DoDo va trebui sa aleaga un castigator si sper ca acela sa fiu eu.To be continued...
Daca nu voi fi eu atunci nu o sa mai am ce continuare sa pun la poveste happy