| Ben. a întrebat:

Fiul meu vrea sa va intrebe ceva :"cat dureaza sarcina de la o pisica?"

Răspuns Câştigător
| Tabii. a răspuns:

Perioada de gestatie la pisici variaza de la 57 la 69 de zile, in medie gestatia dureaza cam 9 saptamani, e mult mai usor de tinut minte – ve ganditi ca la oameni dureaza 9 luni si la pisici tot 9, dar saptamani.

Numarul puilor pe care ii va naste variaza si el in functie de varsta pisicii, de la 1 la 8 pisoi; daca sunteti foarte curiosi si vreti sa stiti exact cu cati memebri se va inmulti familia dumneavoastra, in a doua jumatate a paerioadei de gestatie medicul veterinar va va putea lamuri asupra acestui aspect. Sunt doua metode prin care se poate afla numarul viitorilor pui: numararea lor prin palparea abdomenului sau controlul cu ultrasunete (ecografie).

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pina o indeplineste cu succes(uri)hee hee tongue

| Leea1234 a răspuns:

Daca iti "naste" multi pui...si nu vrei sa-i pastrezi eu vreau unul... un motan.si nu glumesc...
am sa vad eu cum fac ca unde stai tu... e cam departe!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

2 luni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In jur de o ora.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu credeam ca nasterea laughing

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Aproximativ 2 luni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei doua luni jumate...am si eu o pisica care ia pui de 3 ori pe an... pisica mea are 10 ani acum...deci crede-ma pe mine big grin ca stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam 3 luni

| n0name a răspuns:

Cam 9 saptamani.la pisicoiu` mea a durat 8 si vreo 4 zile... a nascut prematur rolling on the floor. Adica 2luni jumatate.

| shineofblood a răspuns:

9 saptamani iti spun sigur

Întrebări similare