| secrets a întrebat:

FUNDA! Am un peste Beta(mascul, cred) de un an si ceva.Aseara am spart bolul in care era, dar l-am salvat.Doar ca acum are un ochi rosu si umflat, reactioneaza greu si nu prea se misca.Nici nu mai mananca.Se mai poate face bine? Cum?

Răspuns Câştigător
| bulina99wtf a răspuns:

Este foarte posibil ca pestisorul tau sa se fi taiat cand s-a spart bolul.Momentan se va simtii rau dar normal ar fi in vreo 2 saptamani sa isi revina daca nu vezi nici un progres du-l de urgenta la veterinar.El te poate ajuta mai departe. Sper sa te fi ajutat!

4 răspunsuri:
| ICPreda a răspuns:

Salut!
Am avut si eu un peste beta, rosu. Il tineam singur intr-un acvariu de 10L. Intr-o seara l-am gasit pe jos, era cam uscat. Credeam ca a murit dar l-am bagat inapoi in acvariu! S-a dus spre fundul acvariului si a ramas nemiscat, insa il vedeam ca respira. Nu a mancat, nu s-a miscat de acolo pana tarziu in noapte. Cand m-am dus la culcare el tot acol oera nemiscat. Dimineata cand m-am trezit era vioi. Din proprie experienta iti spun sa nu-ti faci griji! Sper ca pe al tau nu a cazut cumva cioburi din bol si nu l-au ranit! Ai putina rabdare si vezi cum se prezinta!
In speranta ca ti-am putut fi de ajutor iti doresc o seara placuta!

| YumiSukinanda a răspuns:

Da cred c da dul la medic si medicul poate spune totul daca zice da il va rezolva dar daca zice nu imi pare rau. dar trebuia sa fii mai atenta. ii doresc sanatate si sa se faca bine!

| iEmonel a răspuns:

Prajeste-l si mananca-l. Asa o sa fie cu tine pana la prima cacare. laughing

| MCRgurl a răspuns:

E doar un peste dar daca tii la el foarte mult du-l la un veterinar