| TonyScope a întrebat:

Funda! Buna TPU am un husky de doar 2 luni care ma musca constant cand incerc sal mangai... roade orice de la jucariile pe care i le-am luat pana la patura de pe pat si pantaloni mei...atunci cand ma trezeste dimineata eu fiind in pat se pune cu labele din fata pe pat si scanceste panal pun in pat! ce pot sa fac sa nul invat agresiv? nu doresc un caine care sa nu asculte in viitor.
Multumesc anticipat pentru orice sfat! cum sa-l dezvat de marait si de muscat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! De mușcat și ros vei scăpa pe la 6-8 luni, după ce i se schimbă dinții. Până atunci, fă-te că te superi și nu îi mai da atenție timp de o oră, imediat ce te mușcă sau roade ceva. Dar nu-ți face mari speranțe, cățeii uită repede!
Nu îl lăsa în pat chiar dacă te trezește și te chinuie. Ia-l și pune-l mereu în culcuș, până învață că acolo e locul lui. Dacă nu îl înveți, te-ai ars. Gândește-te cât de mare se face și că trăiește 15-18 ani! O să vrei să împarți și tu patul cu altcineva și o să vă treziți cu animalul între voi! :))
Uite-i pe câinii mei. Kory a trecut de curând de faza mușcatului și vrutului în casă. Acum are 7 luni. http://zinnaida.ro/2012/10/10/surpriza-kory-bella-fmt-73/

1 răspuns:
| SkyIsMyLimit a răspuns:

E un caine.nu o jucarie si poti gasi pe net o groaza de chestii cum sa-l dresezi si de pui si cand o sa mai creasca putin! Mult noroc!