| FaraIdeiDeNume a întrebat:

Funda! Cainele meu are stari de voma, nasul uscat si nu mai are pic de enrgie, are toate vaccinurile la 3 ani. Cum il pot ajuta? Mananca putin si bea multa apa, am incercat sa-i umezesc nasul dar nu ajuta sad. L-as putea ajuta cumva fara sa-l duc la veterinar, nu prea exista in oras.

Răspuns Câştigător
| reihiuke a răspuns:

Du-l la veterinar. Mai ales daca nu mai mananca nimic. Am avut un catel, maica-mea l-a lasat asa. o saptamana. nu a mancat nimic o sapt. si tot vomita si bea apa. apoi a inceput sa vomite negru si s-a descoperit ca avea cancer. (asta pentru ca doctorul i-a zis ca nu-i nicio problema daca mai vomita din cand in cand, ca ei isi spala singuri stomacu daca beau apa si-si revin). Daca-l ducea mai devreme putea s-o opereze. Ea a mai avut momente din astea, dar cand nu era ceva grav isi revenea intr-o zi, 2. Daca sta de 3, 4 zile nu cred ca e ceva banal. Sper ca nu te-am speriat, dar e bine sa-l duci la doctor.

9 răspunsuri:
| T7uk a răspuns:

Mai bine il duci la veterinar ca asa poti afla sigur ce problema are. Este mai bine asa decat sa te iei dupa mai multi useri ca nu se stie au si ei dreptate dar poate cainele tau sufera de altceva si in loc sa-l ajut ii faci rau.

| LeMousiqe a răspuns:

Buna!
Du-te la veterinar cu el neaparat!
O zi bunaa!

| reihiuke a răspuns:

De cat timp e asa?

| FaraIdeiDeNume explică (pentru reihiuke):

2-3 zile

Mananca, nu asa cum manca el de obicei dar mananca. happy Vad ca incepe sa se simta tot mai bine. Si imi pare rai de catelul tau sad

| reihiuke a răspuns (pentru FaraIdeiDeNume):

Daca se simte din ce in ce mai bine, e ok atunci.

Mi-am dat seama de fapt ce are, e racit, acum nu mai vomita, oricum iti multumesc ca ai ajutat cu un raspuns >big grin

| reihiuke a răspuns (pentru FaraIdeiDeNume):

Du-l la veterinar. Mai ales daca nu mai mananca nimic. Am avut un catel, maica-mea l-a lasat asa. o saptamana. nu a mancat nimic o sapt. si tot vomita si bea apa. apoi a inceput sa vomite negru si s-a descoperit ca avea cancer. (asta pentru ca doctorul i-a zis ca nu-i nicio problema daca mai vomita din cand in cand, ca ei isi spala singuri stomacu daca beau apa si-si revin). Daca-l ducea mai devreme putea s-o opereze. Ea a mai avut momente din astea, dar cand nu era ceva grav isi revenea intr-o zi, 2. Daca sta de 3, 4 zile nu cred ca e ceva banal. Sper ca nu te-am speriat, dar e bine sa-l duci la doctor.

| SunnyDay88 a răspuns:

Nu prea exista nu e acelasi lucru cu nu exista.
poate a facut o indigestie sau vreo toxiinfectie alimentara si atunci ar avea nevoie de niste pastilute care sa l puna pe piciaore si apoi papica bun bun... ceva piept de pui fiect cu orezel (gasesti tot la pet shop).

| Bogdan1069 a răspuns:

Ai grija nu e de joaca cu din astea dul la un centru specializat macar un vetelinar din localitate sa il consulte si sa vada in ce stare este. Sfatul meu este sa gasesti un medic veterinar cu cabinet si sa-l lasi la tot ce trebuie acolo (analize, raze..etc). NU al lasa fara ajutor se ppoate agrava rau!