Buna!
Si eu am avut aceeasi problema ca si tine. Am ramas orfana de tata la 8 ani.Este greu dar trebuie sa accepti Sfatul meu este sa vorbesti cu copii sa evite asemenea subiecte de fata cu tine.
Poti sa incerci sa vorbesti cu un psiholog de la tine de la scoala. Te va ajuta mult.
Bafta!:*
Sa te rogi la Dumnezeu cu credinta si sa Il rogi sa te faca mai tare, sau ingerului pazitor
Ce trist... tu trebuie sa schimbi subiectul.sa te duci la joaca.sa le zici prietenilor tai, atunci cand vb despre parinti sa le zici "cine vrea sa ne jucam...(ce joc vrei tu)"si ei o sa se ia dupa tine
Pai nu poti... pentru ca a fost tatal tau adevarat... si chiar sa presupunem daca mama ta s-ar casatori tot nu poti sa invingi aceasta durere
Apuca-te de un sport ceva.asta te va schimba, te va face mai stapana pe tine.
Viata uneori nu e cum ne-am dori noi si de aceea trebuie sa ne bucuram de ce avem.
Gandeste-te ca poate nu te-ai fi inteles cu tatal tau...Eu una nu ma inteleg deloc cu tata.Si cand vorbesc ceilalti copii de parintii lor vb si tu depre mama ta si despre cum ti-l amintesti tu pe tatal tau.Nu mai fi trista.Simte-te norocoasa ca o ai pe mama ta. Te pup
Deci, sa-ntelegem ca e un hobby sa plangi? (avand in vedere rubrica la care ai pus intrebarea)
Nu stiu, nu prea ai cum. Poate cu timpul va trece.
Nu o poti invinge. Incearca doar sa te opresti din plans. Eu am trecut prin multe, iar acum plang foarte usor. . Cand profa de mate ne explica ca trebuie sa invatam pentru viitoru nostru eu aveam lacrimi in ochi .
Incearca sa te gandesti la altceva este tragic sa pierzi pe cineva drag, dar trebuie sa fii mai tare mie mi-au murit 2 unchi si nu a fost usor decloc! Stii ce am facut eu? Am incercat sa nu ma mai gandesc la asta cu toate ca mai plang si eu din cand in cand cand vad pozele dar cred ca tu esti o fata ambitioasa si daca incerci sa nu te mai gandesti la asta poate ca va trece, si mama mea nu are tata si nu i-a fost nici ei usor, pe ea colegi o faceau orfana si ea se ducea la mama sa (bunica mea) si plangea, te gandesti la altceva si gandeste-te la ceva frumos la ceva vesel si cand se mai intampla din astea de vb ceilalti de parintii lor gandeste-te ca asa a fost sa fie si tu daca plangi nu rezolvi nimic, gandeste-te si ca mama ta iti vrea binele si ca ea e langa tine! Ma bucur ca te-am ajutat!
Buna Madleneee, e ceva trist imi imaginez numai sufletelul tau poate stie prin cate are de trait.Copii din ziua de azi majoritatea sunt prosti crescuti, si nu-si dau seama de suferinta ta.Nu-i baga in seama, lasa-i sa vorbesca, nu pune suflet, viata e tare greu trebuie cate odata sa o luam cu un pic de indiferenta, si sa mergem in continuare.Mama ta saracuta are dreptate, poti sa fii sigura ca si ea plange dar nu de fata cu tine, ca sa nu te supere, incearca si depaseste aceasta problema.Viata e lunga si trebuie traita asa cum vine cu bune si rele, imi pare sincer rau pentru tine, eu te pot ajuta numai cu un sfat:gandeste-te ca tati tau o sa fie mereu langa tine, de acolo de sus, si te va ajuta in orice problema, dar nu mai plange si ai sa vezi ca vei reusi sa depasesti aceste momente triste din viata ta.Ai mare grija de tine si de mami tau, gandeste-te ca ea pune acum tot sprijinul in tine, de aia iti zice sa fii tare ca sa va ajutati reciproc.Mult succes in viata, si condoleante pentru tata tau.BAFTA!
Imi pare rau pentru tatal tau. Ca sa fi mai puternica sa te gandesti la el si sa te gandesti ca este cu tine si ca el te iubeste sa ai o amintire cu el. Dar cel mai simplu este doar sa suferi putin in inima ta dar sa nu plangi trebuie doar sa te gandesti la el ca este bine si ca te iubeste. Funda?
Draga mea se spune ca timpul va sterge ranile insa tot mai ramane o tristete acolo in sufletelul tau iti spun doar sa nu ei in seama copii ceilalti si sa nu pui la suflet apucate de un sport ceva care sa te faca sa mai uiti de durere si suferinta caci inca esti tanara si ai o viata in fata bucurate de copilarie
Pai gandeste-te ca el nu ar vrea sa plangi si poate ii e mai bine acolo sus decat in lumea asta rea si de acolo el te vede te ajuta si nu uita ca te iubeste
Gandeste-te ca el este undeva mult mai bine...si este trist cand suferi din acest lucru... te inteleg este tatal tau dar trebuie sa treci peste aceste lucruri
Numai bine si mult noroc