| electriz a întrebat:

Funda :) Cine imi poate zice o rasa de papagal care. nu stiu cum sa zic, daca tu stai pe jos sa stea si ea adica sa nu fie rea, sa o pot tine in apartament si so pot tine in maini, bineinteles eu trebuie so invat mai mult astea, dar vreau un nume la care o pot face :P. O sugestie de papagal can acest video : http://www.youtube.com/watch?v=u9THI8kBHE8&NR=1

5 răspunsuri:
| ioana100 a răspuns:

Poti sa-ti cumperi o pasare deja imblanzita, nu exista o specie de papagali care toate exemplarele sunt blande.Si eu am doi perusi, sunt blanzi, si nu regret ca ii amwinking

| SnowBella a răspuns:

Normal ca regreti daca nu ai rabdare cu ele si nu stii cum sa te comporti... Nimfa e perfecta pentru ceea ce vrei tu. mi-am luat si eu de curand una si deja am invatat`o multe lucruri. Am scos`o chiar si afara, fara teama ca "poate zboara". Sunt pasari inteligente si invata repede. Trebuie doar sa ai rabdare. Multa bafta!

| electriz explică:

Sincer chiar am 2 nimfe si regret sad rolling on the floor)))))))

| AnnaDee a răspuns:

Buna!
Papagalul din video este unul tropical. Toți papagalii pot fi asa dacă ii dresezi și dacă le câștigi încrederea (și eu am 4).
Îți recomand să-ți cumperi o nimfa. Cauta imagini cu ea, n-ai sa regreți.
Byeez.

| GabytzA_6428 a răspuns:

Iti recomand un perus sunt foarte frumoste sunt pentru apartamente canta si ii poti tine in mana funda :d