| Ramona000 a întrebat:

Funda funda funda buna imi puteti zice si mie o reteta de mancare usoara de facut cu tot cu ingrediente si mod de preparare dar sa nu luati siteuri si sa le puneti aici as prefera scris de mana va rog o reteta sa mai speciala de maxim 20 de minute repede funda ( scuze de categorie) urgent

6 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Paste cu sos. Pui pastele la fiert si adaugi in apa putin ulei, ca sa nu se prinda de oala. Pentru sos : tai o ceapa mica, 2 catei de usturoi si ii calesti in ulei de masline cu putin busuioc. Adaugi dupa sosul de tomate si 2 foi de dafin. Amesteci la foc mic pana scade sosul si apoi pui sare si piper

Răspuns utilizator avertizat
| Ramona000 explică:

Mmm ceva mai usor sunt usoare dar imi trebuie in 15 minute si de aia ceva nu stiu dragut cu forme frumoase multumesc oricum de raspunsurile voasrte

| kisha a răspuns:

4-5 cartofi mai mari ii cureti de coaja ii pui la fiert ii lasi sa fiarba intre timp pui pe gratar cateva feli de gratar sau mici ai grija la mici sa ii intorci din minut in minut sa nu se prinde. Dupa ce cartofii s-au fiert ii iei de pe foc lasi apa sa curga din oala iei mixeru putin unt putin lapte putina sare dupa gust pana se face cremos si pufos. apoi iei un iaurt simplu unde pui 3-4 catei de usturoi ii toci marunt pui sare si castraveti (bucatele) in iaurt amesteci si gata

| Geo17 a răspuns:

Ceva tare cum am auzit si eu de la altii...
Spaghete cu oua.(Nu, nu e o gluma)
Deci ai nevoie de spaghete si oua.
Pui apa la fiert cu putina sare si pui si spaghetele in apa aia.
Intre timp, iei oua cate poti pranzi, si le bati rotesti invartesti cum vrei tu!winking laughing.
Apoi iei o sferie, o ungi doar, O UNGI cu ulei, pui spaghetele si adaugi dupa 1 min ouale batute, rasucite etc.(omleta) si le invartesti cu o lingura si furculitza.INCEARCA..nu ai nimic de pierdut...Doar cateva oua si spaghete.(glm)
bAFTA!
(fundita?)

| Ramona000 explică:

Problema e ca n-am chiar costite:d