| djalexandrual a întrebat:

Funda! Hei luni imi vine un catelus acasa...Inca nu stiu ce nume sa ii pun. Dupa mule cautari (200-400) de nume de catei am oftat intre 20, yar apoi intre 3...Acestea 3 mi se par la fel de bune. Poate ma ajutati voi.Am de ales intre : amon, daggo, conan.Va rog raspuns foarte rapid.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rex

| footbalistu a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa il cheama pe catelul meu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din astea 3, daggo mi se pare ca suna cel mai bine. Oricum in mod normal ar trebui sa il vezi intai si dupa aia sa alegi un nume care i se potriveste. De ex. pe al meu il cheama Rolly pentru ca ii place sa se rostogoleasca.

| DimLight a răspuns:

Spune-i Ponta, si apoi il dresezi sa nu ia de la Basescuwinking

| jrockfreak a răspuns:

De acord cu Devyd, desi mie una imi place cum suna conanhee hee stii tu, este anime-ul alawinking oricum, e alegerea ta happy

| PяInCєSs a răspuns:

Dintre cele spuse de tine imi place Amon happy insa tie trebuie sa iti placa nu mie, fiecare avem gusturi diferite!

| Devyd a răspuns:

Poi poti sa ii pui Skipper, Tomi, chiar si amon suna ok sau chiar si daggo imi place.
Trebuie sa ii pui un nume care sa iti placa tie nu noua

| Ghita_Sergiu_1986 a răspuns:

Eu zic sa nu faci ce fac altii, uite-te la un film, si alege-ti un personaj frumos, apoi ia numele de acolo, nu lua de pe net nume alese, ca ai si TU cap si creier sa iti alegi un amarat de nume, pana la urma uite-te atent la el si ce iti vine primul in cap ala e numele, originalitatea e importanta mai mult decat orice altceva! Pana la urma e cainele tau si trebuie sa aiba, un nume de la tine dat! E o simpla parere

| melaniame a răspuns:

Conan mi se pare cel mai ok. mi se pare impunator. poate pentru ca a fost si numele unui mare luptator.tu decizi