| Alex_Eddy_1995 a întrebat:

Funda! Hei TPU ce caine ziceti sa imi iau dintre : Amstaff, Rottweiller, Pitbull sau o alta rasa (talie ca si cei enumerati).winking si de ce. Raspunsul cel mai detaliat FUNDA!

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Simon_Darius_1999 a răspuns:

Rottweiler, de ce? este un caine puternic si loial, nu asa rau ca un pitbull, bun la paza.Nu are un dresaj prea complicat, dar foarte esential, ca mare parte din cainii de paza fara dresaj o sa ai probleme.Nu are o blana asa lunga, deci naparlirea nu o sa fie asa grea.Se potrivesc pentru familie chiar bunicel si sunt foarte loiali.Au un corp armonios dezvoltat si nu pot suferi de atatea boli. Daca stai la curte nu va trebui sa iesi afara cu el asa des.Rezista bine si la caldura si la frig. Ultimul avantaj este ca gta v

| BadPikaPika a răspuns:

Rottweiller sau Ciobanesc German, astia ar fi cei mai buni!

| BadPikaPika a răspuns:

Daca vrei pentru paza, cel mai bine e Ciobanescul German, pentru ca ala e de paza si-l folosesc politistii!

| PoghyTPU a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa iti iei Amstaff! Este frumos, loial, puternic. Si Rottweiller este ok, numai ca mi se pare o idee mai buna Amstafful happy

| pysycutzamea a răspuns:

Vrei sa muste sau doar sa îl ţi de ornament. Dacă vrei un câine sa muşte ei zic sa îţi iei rottweiller

| Alex_Eddy_1995 explică (pentru pysycutzamea):

Man, nu mi-l iau sa muste rolling on the floor Mi-l iau pentru. paza, protectie etc...

| Ushhher a răspuns (pentru Alex_Eddy_1995):

Akita American