| CiocolataAerata a întrebat:

Funda! Hey TPU acum 2 zile am gasit la mine in fata curtii o cutiuta unde erau 3 pisici de abia fatate. Mama lor a fugit sau cine stie ce a patit. Ele nu au fost hranite de mama lor si nici spala-te dp nastere.Eu le am de o zi la mine. Le.am dat niste lapte dar nu vor sa manance si plang intruna. Vor sa iasa afara din cutie dar daca le dau afara nu stiu sa mearga bine. Mi. e frica sa nu moara pentru ca ele nu vor deloc sa manance. Le voi duce peste 2 zile la veterenira. Dar pana atunci ce sa fac ca sa nu moara? Help!

Răspuns Câştigător
| Bibuşca a răspuns:

Sa le tii in casa nu afara. Si bravo tie ca nu le-ai scos din cutie pentru ca sunt prea micute. Tu trebuie sa ai grija maxim de ele pentru ca sunt foarte mici si nu se vor putea descurca singure. Totusi ele sunt prea micute sa manance singure ia-le un beberon si da-le sa manance ( ca si cum ar suge de la mama lor). Pe ele trebuie sa-i inveti sa manance singuri la varsta de 1-2 saptamani. Eu atunci mi-am invatat catelusul sa manance singurel.
Bafta!

6 răspunsuri:
| alex_1645 a răspuns:

Sa le ti la caldura si sa incerci sa le hranasti.
Daca ai grije de ele sigur vor trai.
Si sa incerci din cand in cand sa te joci cu ele.

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @CiocolataAerata! Pe acest site găsești toate sfaturile de are ai nevoie, citește-le cu atenție și aplică-le dacă vrei să-i salvezi pe cei trei pisoiași http://www.proanimavet.ro/articole/cum-sa-salvezi-un-pisoi-orfan.htm
Nu în ultimul rând mergi la veterinar, cred că te poate ajuta și înainte de a ajunge tu acolo cu niște sfaturi prin telefon.
Mari succese și o zi cu zâmbet! Nu uita să ne dai vești despre minunile cu blăniță.

| kittyoanaandreescu a răspuns:

Sau eu am incercat sa le dau de mancare cu capacul ala (fitil sau nu stiu cum se cheama) de la bicicleta
sau cu o seringa

| CiocolataAerata explică:

Am fost si le.am cumparat seringa, am bagat lapte.n ea si le.am dat sa manance. La inceput refuzau dar pana la urma au mancat.Acum tot miauna cred ca vor sa se joace. Vor fi bine. Multumesc pentru raspunsuri.

| adina02 a răspuns:

Tinele in casa si incearca sa le dai lapte foartat cu seringa sau cu un biberon pentru alfel o sa moara de foame si sa stea cineva cu ele 21 din 24 de ore.scces!

| Onitzza a răspuns:

Pai le dai lapte cu seringa in gurita incet cate o picatura!