Un jurnal
Un oracol
Sa scrii despre toti din clasa
Amintiri
Sa scrii ce parere au prietenii tai despre tine.
Sa pui poze in el
Eu asta am facut dintr-un caiet:*
sper ca te-am ajutat
Funda?
Poti scrie o poveste a ta, bazata pe imaginatia ta, un jurnal propriu sau un jurnal al unui personaj creat de tine. Sper ca te-am ajutat.
Pai si mie-mi place sa scriu si sti ce am facut dimtr-un caiet? Mi-am facut un jurnal despre OZN,sau am mai facut unul in care am scris o aventura cu niste alpinisti (eu am facut-o), sau un caiet despre animalele tale preferate, eu ti-am dat idei pe care le-am facut eu. Funda?
Ai imaginatie? Daca da, de ce nu incerci sa scrii despre propria ta lume imaginara, cum ar trebui sa arate totul dupa parerea ta, cum ar trebui sa fie oamenii etc. Si eu ma pregateam sa fac acelasi lucru.
Ai putea orice iti trece prin minte, ganduri, pareri despre orice, citate care iti plac, o intamplare din care ai invatat ceva, poti sa desenezi, sa compui poezii sau sa-i plagiezi pe scriitorii tai preferati [], sa incerci sa scrii despre tine sau despre cei ce tu ii cunosti pentru ca totul pare altfel atunci cand citesti (pe mine, una, ma ajuta sa ma detasez putin, sa renunt macar pentru o secunda la subiectivitate si sa privesc dintr-un alt unghi). Sper ca te-am ajutat!
Un caiet despre OBSERVATII! Parerea mea este foarte originala si acum am gandit-o datorita intrebarii tale A avea un jurnal e un cliseu. Uite cum sta treaba, azi ai mancat ceva ce nu ti-a mers bine la stomac, scrii imediat in caiet ce anume la observatii si domeniul. La urma pun pariu ca vei fi uimit Succes!
Poti sa iti selectezi poeziile preferate, citate, piese de teatru. Sau poti compune chiar tu daca ai talent poezii, proza, drame
Sa scrii diferite povesti si s-a le pui titluri, cum ar fi : un caine salvator etc.
Caietu poti sa il tii in caz de se termina hartia igienica
sau poti sa iei o carte si sa scrii tot din ia pana se termina caietu
Jurnal,oracol,caiet de amintiri/compuneri/poezii/povesti(sau orice vrei sa scrii),bezi desenate. poti scrie intr-un caiet despre ceva ceti plk,prieteni, muzica, etc.si pot sal decorezi cat mai fain(esenezi,colorezi,actibilde,strasuri,sclipici, poze, etc.si eu mai fac asta cateodata. i o activitate plk ca sa nu te plkty si ca sa te recreezi
MamasitaJj întreabă: