| dandelion a întrebat:

Funda! Mă poate ajuta cineva cu niste idei de cadouri de Revelion pentru cei apropiați? Si de fapt trebuie să menționez că am cam puțini bani pentru asa ceva, deci vă rog ceva mai ieftin, dar frumos. Numai nu-mi spuneți de felicitări! Vreau altceva. Dațimi si link dacă se poate care să-mi arate cum se face! Mulțumesc mult din start!

P. S. îmi trebuie cam pe vreo 15 persoane sau chiar mai mult...

Răspuns Câştigător
| oanaX a răspuns:

Pentru cei mai importanti incearca sa le dai o rama foto cu o poza cu voi. poti personalija niste jurnale si in primele pagini sa scrii cateva impresii si amintiri cu persoana respctiva (de asemenea personalizat) este foarte ieftin de asemenea sa faci un calendar de perete personalizat sau o bratara cu nume sau chiar poti personaliza tricouri cu poze, paiete nasturi, poti desena cu ata(sa cosi) pe ele diferite modelehappy. sper ca ti-am dat ideihappy de obicei aceste idei chiar au un impact mai mare decat daca daruiesti o bluza de firma...pentru craciun poti cumpara un set de globulete(numarul globuletelor sa fie numarul anilor sau lunilor de cand cunosti persoana respectiva) si inauntru sa pui biletele pe care sa scrii impresia pe care o aveai in anul respectiv(sau luna):* succes si sper ca te am ajutathappy

0 răspunsuri: