| Kitty3D a întrebat:

FUNDA! Mi-am luat o racheta de tenis acum cateva zile ( 4 -5 zile ) cu gandul ca voi incepe orele de tenis, parinti mei nu erau de acord sa fac tenis pentru ca este foarte scump... asa ca matusa mea mi-a luat o tacheta de tenis si a facut-o pe mama sa ma lase la tenis. astazi am vazut ca racheta are niste vopsea cojita dupa ea :-s si este un semn km mare si multe altele mici :-s nu stiu ce sa fac cum as putea sa le fac sa nu se vada nu am facut ink nici o ora de tenis si matusa mea va fi foarte suparata daca ar vedea.va rog sa ma ajutati orice idee m`am gandit sa dau cu oja neagra cu lac... dar nu e aceeasi nuanta de negru este un gri inchis asa spre negru aveti vreo idee de ce as putea face chiar nu as vrea sa o dezamagesc dupa cate a facut pentru mine si ea si sotul ei va rog ajutati-ma! [ nu am stiut in ce categorie se incadreaza ]

4 răspunsuri:
| DenysaLove a răspuns:

Dar asa era si cand ai luat-o? sau poate nu a observat matusa ta ca are acest mic defect... ii poti zice ca asa ai gasit-o in dimineata respectiva si ca o rogi sa nu se supere pentru ca u nu facut nimic si ca asa ai gasit-o.

| xxdd a răspuns:

Paii.thinking poti sa o ascunzi sa n-o vada si daca o vede zici ca ai muncit mult cu ea azi thinking
Si ai putea sa te duci la un magazin cu materiale de constructii si sa certi pigmenti care se pun in vopsea. Sunt niste tuburi micute ca vopseaua si iei o culoare in genul rachetei si dupa aia o vopsesti la loc. thinking

| cosmy_7533 a răspuns:

Vopeseste-o toata c acceiasi culoare cat mai apropiata de cea adevarata

| TabaraDeTenis a răspuns:

Ai putea sa te apuci de tenis. Matusa va avea motive de satisfactie, iar pata de pe racheta nu va avea nici un impediment pe terenul de antrenament
Poti sa vi alaturi de noi la http://www.tabaradetenis.ro/p124-Tabarele+noastre