| AlexAndrei96 a întrebat:

Funda. (Scuze pentru categorie, n-am stiut unde sa pun). Salut. Vreau sa-mi iau un LG G3 la abonament. Maine ma duc sa mi-l iau, si nu pricep o chestie. Platesc 59 euro pe luna? Uitati-va la link. https://www.vodafone.ro/....../lg-g3-gri

Răspuns Câştigător
| vocea a răspuns:

Abonamentul lasa de dorit vei plati la el cat nu face, si da o sa platesti 59 de euro, mult succes

| AlexAndrei96 explică (pentru vocea):

De ce crezi ca lasa de dorit? Stiu ca e scump, dar tata si mama muncesc in Italia si lor li se pare mai putin sa plateasca in rate 59 euro.

| vocea a răspuns (pentru AlexAndrei96):

Pai Andrei stai si gandeste-te, cat platesti pe luna timp de cat iti faci contract cu ei un an sau doi, idealul lor este sa isi scoata inca o data banii pe telefon adica daca telegonul costa sa zicem 12 milioane vechi ei in doi ani sau intr-un an vor scoate 24 la abonament, asta este partea naspa plus ca depinde ce clauze ai in contract sa nu depaseti minute nationale sa ai net limitat sau nelimitat, plus ca daca parintii tai lucreaza si au bani mai bine mai astepti un pic strangi banii pe care trebuia sa ii dai la abonament il ei la liber si apoi poti sa faci ce vrei apoi nu te controleaza nimeni, faci cum vrei Andrei daca ti-l doresti multi si parintilor le convine ia-l eu ma refeream ca la abonamnet il cuperi de 2 ori, succes amice sa-l stapanesti sanatos

| AlexAndrei96 explică (pentru vocea):

Mersi mult. Nu l-am mai luat..ma ducea la 1000 si ceva de euro.

4 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Da.platesti telefonul cu 1 euro si doi ani 59 euro pe luna.abonamentul.naspa.