| DayaneSan a întrebat:

FUNDA+VOT!
Buna tuturor de pe TPU. Nici nu stiu unde sa incadrez aceasta intrebare, dar fiind vorba de un animal red ca aici.
Aveam o catelusa foarte inteligenta, pe mica pui am crescuto de cand abia deschise ochii. De ce am luat-o?/ Fiindca au proinso hinghierii pe mama ei si era singurul pui care l-am gasit. Amm pierduto. Sufar mult deoarece era ceva special intre noi doua. Acum incep sa plang dupa ea sincer. Imi amintesc cand se plimba si a aruncat cineva cu pietre dupa ea, iar ea a alergat la mine si m-a tras de maneca. Ma dus pana acolo unde erau aia care au aruncat si sa ascuns in spatele meu si a inceput sa maraie. Desigur ca m-am luat de ei.
Alta data ar ar mai fi cand era tot pui, si am luato in brate si mergeam u bicicleta. Ii era frica dar pana la urma a capatat incredere.
Imi este tare dor de ea, o visez, plang in somn, ii strig numele, am cred ca sute de nopti nedormite ca ma gandesc la ea. Va rog ajutati-ma, nu o pot in locui. Il iubea si pe tata, o data a recunoscut masina si a alergat in strada dupa tata iar la semafor s-a pus in gfata masin ii si rtata a luat-o in masina laughing
Sau cand avea ceva la ochi ca eu ii bagasem accidental degetul ca vroiam sa o mangai si se speriase si era si seara atunci. Si am cumparat crema si mama o trata, speciala de la veterinar.

ajutati-ma sa scap de astya, nu pot dormi! NU ma pot gandi la alceva! Mereu imi imaginez ca poate o voi vedea pe strada, si sa fie a mea iar. Nu dorm, pplang in somn cand dorm si ii strig numele, ajutor si nu ziceti ca sunt nebuna, daca ati sti cat tineam la ea.

Răspuns Câştigător
| greeneyesforever25 a răspuns:

Te inteleg, si eu am patit asa cu motanul. Daca mai ai animale joacate cu ele chiar daca nu o pot inlocui pe catelusa.

4 răspunsuri:
| emooo a răspuns:

Zi mamei tale ca are o boala foarte grava si care poti sa o iei si tu si cati ani ai ca sa stii eu sunt disponibil id de mess al meu e antonio.carbarau pa scumpo.

| M00NLighT a răspuns:

Tu ai pierdut-o sau a plecat singura? Ca daca a plecat singura inseamna ca ii era drag de tine incat na vrut sa o vezi cu moare.Stiu asta ma mira si pe mine dar el/ea nu a vrut sa o vezi cum moare iti spun sigur.

| DayaneSan explică:

Avea 1 an, nu are cum sa moara pe la un an, si am incercat sa o inlocuiesc, dar nu am reusit. Pai eu inca cred ca a luat-o cineva pentru ca titi din cartier ziceau ca e ftumoasa, ca ar vrea si ei un catel ca ea, inteligent si frumos.
Da am niste pestisori si 2 papagali. Ma joc cu ele, m-am atasat dart tot la ea imi e gandul...

| Burzea a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie. am inlocuit-o cu un catelus, sti si tu, dar tot nu am putut sa o uit, imi vine cateodata sa lanag, toate aste vor trece cu timpul dar fff greu. fundita?