| Gandacelu a întrebat:

Fundita...Deci colegul meu de banca m-a intrebat daca ma intorc iar pe metin2 ro pe un anume server si regat si mi-a spus ca daca da sa ma fac razboinica (pana acum am avut samane dar m-am plictisit de ele) dar totusi nu stiu ca eu as vrea sa ma fac razb dar treaba e ca toate sunt scumpe la ei...si in plus eu nu prea ma pricep cu astea de upgrade la iteme sad mersi

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Costa mult dar razboinicul e cel mai bun. nu e un joc pentru baieti. [LadyB]dupa tine dress up e pentru fete, no?

5 răspunsuri:
| Șttefania a răspuns:

Eu sunt razb si nu cost foarte mult la ele si ele sunt cele mai bune dupa surahappy

| Angel_4471 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa te faci mai bine ninja. Si eu am fost saman pvp lv 75 are G forta G aruncarea dragonului m10 raget si m9 binecuvantarea...si totusi am jucat pe sv private pe ninja si chiar imi place. Daca te faci pe arc o sa rupi pvp, dar trebuie sa ai si o arma buna cu care sa cresti de pe cal. Razboinica nu prea imi place, e adevarat ca sunt scumpe toate si daca nu sti sa joci bine nu vei reusi sa faci nimic cu ea. si aproape tot serverul e razboinic. deci cel mai bine ar fi ninja sau de ce nu. sura. Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ninja e slab daca nu ai cele mai bune inteme.

| RMC a răspuns:

Asa,si?

| LadyB a răspuns:

E un joc pentru baietii ranuntza