| BuBuPR a întrebat:

Hallo! Am 13 ani si locuiesc intr-un apartament cu 4 camere...de ceva timp doresc sa imi iau un caine...dar nu ma pot hotari asupra rasei.Fac judo de aproximativ 8 ani, deci pot sa "manuiesc" si un caine de talie mai mare, sa zicem pana in 40 kg.,in rest ma mai trag,dar ii tin.M-ar tenta un Shar-Pei,avand in vedere ca tocmai am de la cine sa cumpar., problema ar fi ca nu am acum conditiile sa il cumpar, pentru ca nu o sa fiu acasa tot timpul, pentru a avea grija de el.Ce spuneti despre rasa Shar-Pei? Sau ce alte rase i-ati recomanda unui sportiv de 13 ani, care doreste un companion?

P.S: Parintii sunt in mare parte de acord deci nu are rost sa intrebati de asta.
P.S2: As dori pareri mai ales de la proprietarii de caini, care ii tin la bloc.
Va multumesc!

2 răspunsuri:
| BuBuPR explică:

Normal ca are legatura...stilu de viata, forta...yawn
Nu inteleg de ce raspunzi la intrebare, dar raspunzi pe langa subiect.Am mai avut caine la apartament, stiu ce implica cresterea unuia...yawn

| BuBuPR explică:

Ai spus ca nu are legatura, eu ti'am spus ca are si am argumentat.Nu am zis ca mananc doar legume sau fac enspe' mii de alergari pe zi, doar am spus de ce are legatura.Eu vreau Shar-Pei, si am cerut pareri, atat.Nustiu' de ce trebuie' sa vii tu aici sa faci pe atotstiutoruyawn