| GabyAdicaEu a întrebat:

Hamsterul meu pitic ( care este fata ) cand se apropie baiatul de ea incepe sa tipe ( un tipat care te zgarie pe creer ). Va rog mult sa imi dati un raspuns bun, eu tin foarte mult la ei ( funda + vot ). Multumesc!

4 răspunsuri:
| Yanie a răspuns:

Si eu am hamsteri pitici asa fac si ai mei asta inseamna ca la fata nu ii place de baiat sau se teme de elbig grin

| aragon00 a răspuns:

Daca nu-i desparti cat mai repede fata hamster o sa sara la gatul baiatului si o sa-l omoare crede-ma mi s-a intamplat

| MeGustaaaaa a răspuns:

Pai probabil este traumatizata.Probabilitatea ca masculul sa o bata sau sa o muste este de 90%...Deci cu siguranta masculul i-a facut ceva si acum ea este speriata.Separa-i timp de o saptamana si apoi pune-i din nou impreuna.Este normal, dar hamsterii ii ai de curand sau pe unul il ai de mai mult timp si pe celalalt de curand? In fine, se vor obisnuii.
P.S.-Daca fac pui, desparte imediat femela de mascul.
Sper ca hamsterii tai sa se adapteze.Si daca mai ai nevoie de informatii despre animalele de companie, te rog salveaza pagina mea de blog http://unblogistet.blogspot.com/ si acceseaza-l zlnic ca am articole despre hamsteri si alte animale. Funda?

| XxHAOSxX a răspuns:

1)Nu ti se pare ca ai pus de prea multe ori aceasta intrebare?(de fapt nici intrebare nu e; tu doar ne spui ca hamsterii tai fac urat)
2)Si eu am hamsteri pitici si cateodata si ai mei chitaie.Fi sigur ca sunt baiat si fata... daca nu, unul dintre ei o sa il castreze pe celalalt care va muri.La inceput am avut 2 hamsteri, iar apoi au facut pui...au ajuns 8, dar cand au ajuns toti adulti s-au batut si nu a ramas decat un singur mascul cu femelele.