| ruxacica a întrebat:

Heeeeiiii! Buna tuturor......Ma intrebam daca a gasit cineva doi catelusi (de 5 luni) in satul lazu. Oricine are vre-o informatie despre ei sa ma anunte plsssssss. (A da si era sa uit pentru gasirea lor va pot spune: sunt o fata si un baiat: fata este toata maro si pe la ochi si la potic este neagra si rapunde la numele de BELLA : iar baiatul este maro spre portocaliu cu alb, varful coditei ii este rupt din cauza unei proble medicale si raspunde la numele de MAX si vreo trei lucruri va mai pot spune : i-am pierdut cam acum 3 saptamani si cand i-am pierdut i-am pierdut cu zgarda. PLSSSSS daca ii gasiti spuneti-mi -

Răspuns Câştigător
| Andr3 a răspuns:

Daca i-ai pierdut in urma cu 3 saptamani de ce nu ai actionat atunci? Ai asteptat sa se intoarca nise puiuti de caine singuri? Nu cred ca ii mai gasesti, poate i-a luat cineva sau poate saracii au murit.Dar poti incerca sa pui afise cu poza lor, cine stie?

| ruxacica explică (pentru Andr3):

Stiu dar acum mi-a dat prin cap sa fac asta si din pacate nu pot sa ajung acolo, in sat deoarece este totusi ceva cam mare distanta si eu am doar 11 ani
Dar iti multumesc din suflet pentru raspuns

6 răspunsuri:
| robinho17 a răspuns:

Nu cred ca este cineva din acel sat care sa se uite la intrebarea ta...si chiar daca s-ar uita nu cred ca ti-ar gasi catelusi. Nu cred ca-l gasesti... poti incerca sa pui afise pe stalpurile din acel satwinking

| ruxacica explică:

Da dar daca nu-i voi mai gasi cred ca nu voi mai suporta caci m-a afectat foarte tare faptul ca mama a pus pe cineva sa-i duca in lazu si sa-i lase acolo dar acum ne pare rau tuturor iar eu ii visez mereu si cand imi aduc aminte de ei plang camvre-o 2 ore cel putin si vreiam macar sa stiu de ei pentr-u ca eu oricum nu sunt din acel sau sunt din constanta dar vreiam sa stiu ce mai fac caci nu mai pot de dorul lor

| Andr3 a răspuns (pentru ruxacica):

Imi pare rau pentru tine sad incearca data viitoare sa te rezumni la un singur catelus.Vad ca iubesti animalele, si eu le iubesc f mult si mereu cand eram micuta aduceam acasa toate animalele abandonate pe carel e gaseam si tot eu sufeream pentru ca nu le puteam pastra.

| ruxacica explică (pentru Andr3):

Pai la inceput acum 2 ani am avut o fetita care dupa un an a fatat 5pui si pe rand i-am dat pe rand pe toti si la un moment dat am dat-o si pe ea dar am acceptat doar ca sa ii paztrez macar pe ei si acum sunt distrusa dupa plecarea lor

| ruxacica explică:

Dar iti multumesc mult pentru sfaturi si pentru ca m-ai ascultat si daca ai si tu nevoie sa vb poti sa ma bagi in pe mess pe "ruxacica@yahoo.com" si chiar daca am doar 11 ani sa stii ca stiu sa ascult...