Daca i-ai pierdut in urma cu 3 saptamani de ce nu ai actionat atunci? Ai asteptat sa se intoarca nise puiuti de caine singuri? Nu cred ca ii mai gasesti, poate i-a luat cineva sau poate saracii au murit.Dar poti incerca sa pui afise cu poza lor, cine stie?
Nu cred ca este cineva din acel sat care sa se uite la intrebarea ta...si chiar daca s-ar uita nu cred ca ti-ar gasi catelusi. Nu cred ca-l gasesti... poti incerca sa pui afise pe stalpurile din acel sat
Da dar daca nu-i voi mai gasi cred ca nu voi mai suporta caci m-a afectat foarte tare faptul ca mama a pus pe cineva sa-i duca in lazu si sa-i lase acolo dar acum ne pare rau tuturor iar eu ii visez mereu si cand imi aduc aminte de ei plang camvre-o 2 ore cel putin si vreiam macar sa stiu de ei pentr-u ca eu oricum nu sunt din acel sau sunt din constanta dar vreiam sa stiu ce mai fac caci nu mai pot de dorul lor
Dar iti multumesc mult pentru sfaturi si pentru ca m-ai ascultat si daca ai si tu nevoie sa vb poti sa ma bagi in pe mess pe "ruxacica@yahoo.com" si chiar daca am doar 11 ani sa stii ca stiu sa ascult...
Deniissel întreabă: