| Amiiiii a întrebat:

Heeei TPU ...am o problema și aș vrea să îmi dați un sfat! Am un cățel de un an și până acum eram ferm convinsă că este un SHIH TZU deoarece carnetul de sănătate îmi confirma asta, dar acum câteva zile l-am dus la un salon pentru căței ca să îl tund și am rămas uimită să aflu că de fapt ar fi un Bichon.Eu l-am cumpărat dintr-un pet shop...dar totusi unele trasaturi ar fi ale unui Shih Tzu dar unele nu. Nu stiu ce sa fac in privinta lui dar oricum daca nu este rasa dorita eu tot il voi iubiiiiii. Însă totusi as vrea sa stiu ce e! Deci cum ar trebui sa procedez?

Răspuns Câştigător
| cainirasapura a răspuns:

Singurul act care iti poate confirma apartenenta la rasa este PEDIGREE-ul.In Ungaria incepand cu 1 ianuarie 2013, veterinarii nu mai au voie sa treaca Rasa Cainelui in pasaport/carnet de sanatate fara ca proprietarul cainelui sa aduca pedigree-ul, adica singurul act care atesta rasa. https://www.facebook.com/Stop.Inmultitori.Comercianti.Caini

4 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Păi ce trăsături sunt de Shih Tzu și care nu sunt? Și cine ți-a spus că nu este Shih Tzu, femeia de la salon care nu are pregătire de veterinar ci doar tunde câini? Cel mai simplu ne-ai arăta o poză cu el ca să ne dăm seama sau explică-ne ce trăsături crezi că nu sunt de Shih Tzu.

Dacă ești pasionată de câini și vrei să afli curiozități și să vezi poze amuzante te aștept cu un like la pagina mea: https://www.facebook.com/Yodapuffy?ref=tn_tnmn

| Amiiiii explică (pentru FucktheSystem):

Pai in primul rand boticul nu este iesit in afara! Cand avea 2 luni semana perfect dar acum nu prea mai seamana! Cand am fost sa il tund persoana respectiva avea 2 caini de aceasta rasa si am facut comparatie intre ei prin poze! Si da...nu semanau foarte tare dar totusi avea blana si statura specifica acestei rase!

| FucktheSystem a răspuns (pentru Amiiiii):

Poate e corcitură, nu poți să ai încredere în ce cumperi de la petshopuri sau crescătorii cu mai multe rase, de fel când sunt mici seamănă cu rasa cu care ar trebui dar după încep să piardă din caracteristici.

| karsivan a răspuns:

Poate este un metis de shitzu cu bichon adica amestec de 2 rase, dar ce importanta are este caine.