| Maryyyaa a întrebat:

Heeey TPU! Vreau sa îmi iau un hamster și nu știu dacă să îmi iau băiețel sau fetița. Adică cu care este mai simplu. Am auzit că fetița cam miroase. Mă puteți ajuta?

Răspuns Câştigător
| Ka0ru a răspuns:

Vedeti ca faceti confuzie! Desi atat sobolanii cat si hamsterii fac parte din ordinul Rodentia, hamsterii sunt din familia Cricetidae iar sobolanii din Muridae. In ceea ce priveste mirosul, ambii sunt animalute foarte curate care se curata permanent cu labutele asemenea pisicilor, ceea ce are miros neplacut este cusca care nu este curatata bine!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Amandoi sobolanii miros, indiferent ca-i fetita sau baiat, tot sobolani sunt si tota asa rau miros.

| Ka0ru a răspuns (pentru Violleta2022):

Vedeti ca faceti confuzie! Desi atat sobolanii cat si hamsterii fac parte din ordinul Rodentia, hamsterii sunt din familia Cricetidae iar sobolanii din Muridae. In ceea ce priveste mirosul, ambii sunt animalute foarte curate care se curata permanent cu labutele asemenea pisicilor, ceea ce are miros neplacut este cusca care nu este curatata bine!

| Ka0ru a răspuns:

Iti sugerez un porcusor de guinea, am inteles de la un prieten ca sunt cuminti (daca sunt obisnuiti de mici cu oamenii) si sunt si tare dragalasi. Traiesc si mai mult decat un hamster (4-8 ani comparativ cu 2-4, daca este ingrijit bine si dus la veterinar la control ocazional). Singurul minus ar fi cusca mai marisoara dar eu as zice ca merita.
https://youtu.be/ocfAbg6wBHE

| Maryyyaa explică (pentru Ka0ru):

Mulțumesc pentru sfaturi, am mai avut doi porcușori de Guinea, iar acum mi-asi dori mai mult un hamster