| IseeRainbows a întrebat:

Heei ..acum doua zile am primit o pereche de pesti Molly pe care i-am pus impreuna cu alti pestisiori in acvariul meu. Femela are burta foarte mare si sta numai pe fundul acvariului, greoi se ridica cand le dau de mancare. Dupa cum am citit pe unele site-uri ..ar putea avea puisori, asa ca am pus-o separat intr-un bol, imi este mila de ea ..are si aripioarele cam ciufulite. Voi ce parere aveti?

4 răspunsuri:
| Doctorfishadi a răspuns:

Buna! Du-te la petshop si ii ceri o maternitate pentru vivipari.De obicei in bol molly nu pot fi tinuti nici pe timp scurt, au nevoie de spatiu si eventual un filtru.Singurul,dar singurul peste care o duce si fara este betta spendans.Maternitatea costa cam 10-15 lei, o pui in acvariul mare si bagi femela acolo. Daca ii dai hrana cat trebuie, nu multa atunci burta o sa scada in cateva zile, daca nu scade in seamna ori ca este un molly balon(un mutant hibrid al speciei molly)ori are pui si o vei lasa acolo pana naste.Aipioarele cifulite le are pentru ca un alt peste o agreseaza.Ce pesti mai ai exact? ca sa iti pot spune care este agresorul. Sper ca am fost de ajutor si ca merit si o funda!

| Tranda17 a răspuns:

Pai s-ar putea sa fii mancat ceva care nu ii face bine. consulta un veterinar funda?

| IseeRainbows explică (pentru Tranda17):

Nu prea cred ca e asta.dar daca funda e asa importanta pentru tine.ti-o dau

| Tranda17 a răspuns (pentru IseeRainbows):

Atunci cred ca are puisorii mersi;*