anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heei happy Am un catel shitzu de 2 zile (adica de 2 zile l-am cumparat) cum sa il invat sa faca unde trebuie nevoile? Face unde vrea el si unde il pun eu sa faca, face o data sau de 2 ori apoi in toata casa. Funditaa happy

Răspuns Câştigător
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Studiez medicina veterinara:
Orice caine care este nou in casa va face la fel, chiar si pisicile.
Trebuie scos afara macar o data la 3 ore.Cand il vezi ca merge pe la colturi, se agita, sau merge la usa trebuie sa stii ca atunci trebuie scos afara sa-si faca nevoile.
Pentru al invata este nevoie de exercitii, iar cand ii mai vine sa-l faca du-l in locul in care doresti tu sa faca, dai o recompensa ( adica: un biscuite, carne fiarta de pui, porc sau mancare uscata pentru caini )
Si fa asa tot timpul, dupa ce se prinde de schema va merge singur acolo sa-si faca nevoile iar tu il vei recompensa si il vei felicita pentru ca s-a dus sa-si faca nevoile acolo.

Uite aici un raspuns de al meu la o intrebare al unei persoane despre cum sa isi invete cainele sa faca trucuri (poate vei vrea si tu sa il inveti in timp sa dea laba, sa mearga la picior etc)

http://www.tpu.ro/......tot-funda/

Succes si o zi placuta! :)

2 răspunsuri:
| adelina0101123 a răspuns:

Pai... pentru prima data el nu este invatat sa faca nevoile unde vrei tu... de fiecare data trebuie sa ii arati unde sa faca nevoile. Funda?

| TheM0nst3R a răspuns:

Ap...Cumpara-i ceva in care sa iti faca nevoile si dupa cand vezi ca se agita dul repede la acel suport si asteapta sa faca nevoie.Asa cand ii va veni sa faca se va duce singur la locul sau.La mine a merswinking. Sper ca te-am ajutat. Mare Bafta