Ideea cu clopotelul pentru. mancare e grozava, insa, atunci cand detii pasari si vrei sa le lesi libere alta e problema. Unde isi fac nevoile. Nu prea ai cum sa-i dresezi sa-si faca nevoile unde vrei tu. Deci, sa-i tii in camera ta / sufragerie, e imposibil. Daca vrei sa le faci o camera doar a lor, e ok, doar ca v-a trebui sa le faci curat o data la 2-3 zile.
Ii poti mangaia, si daca-i inveti de mici cu tine o sa fie si mai usor. O sa te mangaie ei pe tine (cu capul, e adorabil )
Sunt pasari sociabile, fac galagie insa nu suficienta cat sa te faca sa-i dai la pisica. Daca vrei sa-i faci fericiti, pune-le o oglinda in camera.
Da, bine ai zis de mizeria facuta de ei, la asta nu m-am gandit... Eu stau la curte si am pasari ( gaini si curcani) si stiu ca pasarile nu sunt prea ordonate in privinta asta ) mersi de informatii
Dupa dresare de o luna, papagalii vor rade de tine cand cureti gainatul imprastiat prin toata casa.
Vor invata repede noul lor statut.
Dacă ești pregătit sufletește să cureți găinațul de peste tot din casă, e ok. Fac extrem de multă mizerie.