Cine esti tu sa imi spui mie cui sa dau funda? Eu dau funda raspunsului care m-a ajutat cel mai mult, nu raspunsului pe care il vrei tu.Pa pa.
AlexaSasha3370 are dreptate, poti salva una de pe strada. Nu conteaza rasa, daca le iubesti cu adevarat.
Eu am o pisica brimaneza si e foarte draguta si jucausa, acum daca ar fi sa aleg mi-as lua un caine sunt mult mai loiali.Dar te sfatuiesc sa-ti iei o birmaneza sau o persana.Sunt pe net de adoptat si pisici de rasa, dar nu conteza, dupa o saptamana o sa vezi cat de mult iti iubesti pisica.Dar daca nu iti iei una de rasa peste un an o sa vrei so inlocuiesti cu una de rasa.
Multumesc.Eu am deja o braziliana cu par scurt.O cheama Kitty, o iubesc enorm, dar mai vreau inca o pisica.Mersi de raspuns.
Eu am o pisica birmaneza. Motan mai clar. Are un an si 6 luni. Rasa o alegi dupa cum vrei tu, nu trebuie sa ne ceri sfaturi. Parerea mea e ca o rasa o alegi dupa cum arata. La inteligenta nu e vorba de rasa.
Sper ca te-am ajutat. Nu prea le am cu pisicile, dar am multa experienta in caini.
1.Birmaneza
2.Siameza(din asta am eu)
3.Charteux
4.Persana.
Daca nu-ti comvine pretul, bine inteles ca poti sa adopti una de la adapost, cum a zis @Alex.Sau,una gasita pe strada dar trebuie neaparat sa-i faci un vaccin deoarece poti lua boli.Trebuie sa porti niste manusi protectoare inainte de-ai face vaccinul. Sper sa faci alegerea potrivita!
Multumesc pentru raspuns.Mai astept si altele!
Eu iti recomand sa iei o pisica de rasa charteux este singura rasa de pisica linistita nu face zgomot nu miauna des e super am avut si eu una in varsa de un an iar acum 4 zile mi-a omorat-o masina
Off.Imi pare foarte rau pentru tine. Sper sa treci peste, cumparandu-ti alta pisica.Multumesc pentru raspuns!
Uneori ceea ce pare sa fie nu e ceea ce este, ci mai mult decat atat. Sper sa ai noroc de ea sa nu intre in acelasi caz cu a mea(((
Multumesc.In mod clar, pisica mea nu va avea soarta pisicii tale(cel putin, sper).
Eu iti sugerez sa adopti una de la adapost, nu neaparat de rasa, asa vei face un suflet fericit.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
cateluuus întreabă: