| Theo12445 a întrebat:

Heeiiii` am o catelusa este pui, rasa bichon. Are 4 luni. Si cam are puricii X_x. [ Stau la apartament totusii thinking ]. Asa si vreau sa-i cumpar front lain. [ scuze chiar nu stiu cum se scrie laughing) ]. Dar o vecina mi-a spus ca e prea mica, ci pana la 6 luni atunci sa-i pun front lain! laughing thinking

FUNDA + Vott :*

6 răspunsuri:
| Pufoshenia a răspuns:

Buna.E prea mica pentru substante deastea.Am avut un pui de catelus de 5 luni si l-am spalat cu sampon de bebelusi.Incearca asta sau daca nu intreaba un veterinar sau intreaba cun veterinar de pe internet.Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-o la veterinar, el iti va spune ce trebuie sa faci!

| RainboyDash a răspuns:

In loc de asta pot sa-i faci niste bai cu sampon special pentru bebelusi. Corpul ei nu este inca pregatit pentru otrava din tubuletul ala pentru purici si se poate infecta zona in care i-ai pus.

| Roland_Szekely_1987_VBCh a răspuns:

Daca are puric cauta de pudra sau du-te la veterinal.

| AndreeaCF a răspuns:

Nu este adevarat....eu am folosit Frontline pentru catei mai mici la fel si pentru pisici. Este cea mai buna solutie pentru purici. Oricum cand il cumperi intreaba medicul veterinar sau farmacista veterinara. Succes!

| Haney a răspuns:

Pai da daca are 6 luni corpul ei nu-i chiar asa rezistent.il va inghiti si intocsica.asteapta macar pana in martie.fa-i mai bine o baie.