Ai putea să le iei la fete :
- bijuterii [ cercei, lănțișoare, brățări ] specifice de Crăciun, de exemplu : cercei în formă de fulgușori, lănțișoare cu om de zăpadă. sau poți să te gândești ce lucru îi reprezintă, după să cauți bijuterii cu acel lucru :D.
- o jucărie de pluș
- niște brățări ale prieteniei făcute de tine
- un parfum, deodorant.
- dulciuri
- un copăcel ca să îl poți crește în casă [ am uitat cum se chema :-/ ]
- o felicitare făcută de tine, și lipești pe ea niște lucruri care crezi că o reprezintă [ ca un fel de panou, sau colaj ]
- poți să le scoți în oraș, la o prăjitură sau așa ceva :D
Și pentru băieți :
- un parfum, deodorant Playboy
- niște haine. ca de exemplu o jachetă :-//
- un tricou. îți recomand site-ul www.tu.ro pentru tricouri :x e super tare.
- un film
- un joc pe calculator
Cam atât xD!
-ursulet d eplus
-cana personalizata sau simpla
-cercei si diferite bijuterii
-esarfa
-haine
-o carte
-un album
-o rama cu o fotografie cu prietena ta sau cu prietenul tau
-felicitari
-flori(ghiveci sau buchet)
-ciocolata
-parfum
-calendar
-vaza
Succes! Ai de unde alege!
O amintire.
Toate lucrurile pe care i le vei da vor fi ceva material care se duce si se uita sau mai rar se pastreaza.
Fii unica si fai o surprisa.
Un desen:Tu si prietenii sau prietenul tau in creion.
Un viode bine redactat.
Ceva la PC frumos.
O excursie.
O haina.
O MINUNE.
Buna! pai eu zic ca cel mai simplu acum e sa le dai cate o felicitare draguta! si cine iti va fi prieten cu adevarat v-a aprecia si se v-a multumi cu atat! Bafta :*
_ eu şi prietena mea cea mai bună ne.am făcut tricouri personalizate. dar constă destul de mult ; ( în jur de 30 de lei ); pentru ceilalţi, am început să fac nişte brăţări . dacă eşti fată : poţi cumpăra un set de cercei, de acelea, care conţin mai multe perechi. dacă eşti băiat : brelocuri ; părerea mea.
_ eu şi prietena mea cea mai bună, ne.am făcut tricouri personalizate, dar costă mai mult . pentru ceilalţi am început să fac nişte brăţări. poţi să cumperi un set de cercei, din acelea cu mai multe perechi. sau poate nişte brelocuri .
Th3eo întreabă:
Pulbere_Vlada_1995 întreabă: