Sh imi dai fundita?
Pai spune-i ca te plictisesti...ca nu ai ce sa faci si spune-i ca un caine ar fi perfect pentru. tine... spune-i ca tu il vei plimba il vei hranii.
daca tot nu e de acord spune-i ca vei fii mult mai fericita daca iti va lua un caine si ca nu o vei mai supara.
Bafta!
Sper ca te-am ajutat!.
De unlte ori nu merge ( crede-ma am incercat cu porcusori de guineea si inca mai incerc ) speranta moare ultima, nu o zapaci ai grija de lucrurile de prin casa... sterge prafu ai grija de flori asa va vedea ca ai responsabilitate si poate asta te va ajuta :* incearca sa-i spui ca vei avea grija de el sau ea si mereu ii vei oferi ceea ce e navoie
Trebuie sa vb cu ea si sa ii zici ca vrei un caine/catea si ca vei avea grija de el si ca este responsabilitatea ta nu a ei de a avea grija d animalut.
am si eu o catelusa de 3 luni saint bernand daca vrei ti-o dau si gratis daca vrei(pretul ei e de 50 ron)
Spune-i ca un caine te-ar ajuta sa te maturizezi si ai deveni mult mai responsabil. Asta merge intotdeauna la mine
Dul acasa si daca e si frumusel catelusul esti in avantaj si in plus nu o s aibe incotro si o sa te lase sa ii tii eu am 11 caini si maicamea nu spune nimic din contra si ei ii plac si toata ziua ii dichiseste
Deniissel întreabă: