| gshdyxdjs a întrebat:

Hei. am cautat la un moment dat pui de husky de vanzare si am gasit mai mule anunturi in care se dadeau cu un ron. de ce? adica am gasit husky la 1 mie si ceva de lei... dar un ron?
e vreo chestie de sa platestin in rate sau ceva cct? ca ma jur ca nu pricep.

Răspuns Câştigător
| johnnny123 a răspuns:

Aș zice că există două explicații posibile:
1) Puii se donau, dar site-ul nu permitea adaugarea pretului "0", asa ca au pus "1"
2) Vânzătorul preferă să nu publice un preț, ci să-l discute direct cu persoanele interesate

| gshdyxdjs explică (pentru johnnny123):

Varianta a doua pare cea mai logica pentru ca sunt crescatori "specializati" si cu certificate sau cum le zice cu experiente etc etc.
merci.

5 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Se dau cu "1 ron" pentru ca atunci cand ei vand ceva, trebuie sa plateasca un comision site-ului respectiv, si mai bine platex x% din 1 ron decat 1% din 100 euro sau cu cat se da.

| gshdyxdjs explică (pentru CM7YRE):

Si asta poate fii.

| BiaBiancaMaria a răspuns:

Este posibil ca acei vânzători să vrea să scape cât mai repede de pui(poate au prea mulţi)şi eu am avut o femelă de ciobănesc german și a făcut 4 pui şi nu ştiam ce să fac cu ei asa că i-am dat cu un leu(se spune că nu este bine să dai o fiinţă vie pe gratis măcar pe 1 leu) eu te sfătuiesc sa suni la vânzător că sigur are un număr de telefon si află.

| larissamaria9 a răspuns:

Pai cei asa scumpi sunt deja vaccinati si parintii lor au fost crescuti cu mancare luxoasa