| AllexiaAllexxia a întrebat:

Hei. Am o mica problema am o catelusa de talie mica cat a fost puiut joaca cu muscatul era adorabila dar acum ca a crescut e efectiv un chin. Musca rau si de multe ori ma aleg cu muscaturi serioase. e doar joaca pentru ea. dar nu stiu cum sa fac sa scap de joaca asta. Am incercat cu jucari si alte obiecte pentru muscat dar degeaba.

3 răspunsuri:
| May2001 a răspuns:

Cand te musca da-i rapid un deget peste nasuc. O va durea putin si in timp va renunta. Nu stiu exact cum sa iti expmic, mi-a aratat veterinatrul. Cu degetul lovesti usor boticul. Aratatorul il unesti de degetul mare si apoi il impingi catre nasuc rapid...asa ceva;-)) Sper sa te ajute! Succes!

| IulianSTF a răspuns:

Incearca sa nu te mai apropii de el vreo 2-3 zile. si nu-l mai fa sa muste.
Daca te joci cu caini si ii inveti sa muste de mici, cu siguranta cand creste mare o sa te muste si pe tine...

| LordMurel a răspuns:

Imediat dupa ce te-a muscat, prindeti botul acesteia cu mainile si tinetii botul strans(daca incearca sa scape, apasati mai tare, nu are ce sa pateasca)Pana se pune in pozitia de sezut si incearca sa se elibereze.In tot acest timp tipati la ea, rastit, nu cu rautate(cainii nu inteleg ce spunem dar daca tipam isi dau seama ca sunt certati).Cel putin asta a mers la cainele meu.