| AnonimatB a întrebat:

Hei. Am o pisica de vreo 8 ani. In ultimul timp e foarte moale si nu are chef de nimic si nici poftă de mâncare. Nu am dus-o niciodata la medic, dar întotdeauna a fost zglobie, jucăușă si vesela. Ma îngrijorează. Ce pot sa fac? Astept cu căldură orice sfat. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| AwanderingLove a răspuns:

Eu unu nu zic ca este de la varsta. Am avut si am foarte multe pisici(11) o fi bolnavior. Cel mai bine zic sa-i faci un consult pentru ca la ele o raceala nu este ca la noi ca se trateaza si scapi. Pentru ele poatebfi fatal. La fel am patit si eu cu una dintre pisici foarte jucausa si la un moment dat o vad bleaga am lasat-o 2 zile si am dus-o la medic. Si mi-a zis ca are o raceala puternica cum ar fi la noi pneumonia. Nu este exclus sa fi la fel si la sufletelu tau. Cel mai bine du-o sa o vada un medic. Multa sanatate si sa se fac bine repede!

5 răspunsuri:
| LifeisBlack a răspuns:

Pai ai putea sa o duci la doctor.

| LifeisBlack a răspuns:

*veterinar

| Larryy a răspuns:

Buna. Si eu am un motanel tare dragut. Eu zic asa, poate e sin cauza vârstei. Poti sa mai astepti, o zi..doua, dar ar fi bine sa o duci si la medic. Iti va spune cu exactitate ce are.

| ghetar a răspuns:

Uite la prima impresie as putea sa zic ca e timpul ei sa se duca. Dar ai putea sa te duci la un veterinar pentru ca ar putea fi bolnava sau a mancat ceva cu otrava. Cel mai bine duo la un veterinar siar puteao salva. Daca lasi pe azi pe maine n-o sa ai ce sa-i mai faci. Am avut si eu un.motan si a mancat ceva otravit, gen un soarece care mancat otrava sau chiar otrava din debara. Si n-am avut posibilitatea sa-l duc asa ca l-am pierdut.nu fa acceasi greseala ca a mea

| stefyta03 a răspuns:

Poate fi din cauza varstei, dar poate este si in calduri.Majoritatea animalelor se simt asa cand sunt in perioada de puiuti.