| EuSiDoarAtat a întrebat:

Hei am o pisica destul de batrana are 8 ani si o tinem in casa, ma rog intra si iese ea cand vrea dar are un obicei de a se spala prea mult... Se linge incontinuu si este enervant deoarece e mereu uda,si oricum pe langa asta am mai observat un comportament ciudat se spala o vreme apoi brusc sare in sus se muta in alt loc apoi continua sa se spele ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, iar uneori in timp ce se spala ramane cateva secunde blocata(nu se misca), credeti ca este o problema?

7 răspunsuri:
| AnaMaryadragutaa a răspuns:

Nu e nimic asa mai fac eel dar daca tot vrei sa te linistesti intreaba un medic veterinar

| EvangelineLovin a răspuns:

Te-ai uitat daca are ceva, e lovita unde se spala prea mult? am avut si eu o pisica si tot la fel facea si avea cancer mamar si de asta se lingea mereu. Poate are ceva, o doare, o mananca. Sper sa nu fie nimic, dar uita-te ca sa stii sa mergi la veterinar daca e ceva.

| EuSiDoarAtat explică (pentru EvangelineLovin):

Multumesc,m-am uitat insa nu am gasit nimic suspect :-s

| Jee354 a răspuns:

Avand in vedere varsta..Nu sunt sigur.Ar trebuii sa cauti un medic si sa ii spui si lui problema. Poate este o problema de sanatate sau este o problema psihologica.O zii buna si sa se faca bine.

| EuSiDoarAtat explică (pentru Jee354):

Multumesc mult ^^

| AndreeaCF a răspuns:

Buna! Ne este nimic. Cand se opreste brusc, pentru cateva secunde si se uita in gol, inseamna ca este foarte atenta la ceva. A auzit ceva. In legatura cu spalatul, este normal sa se spele ca iese afara des. Pisicile sunt foarte curate, i special a ta care are 8 ani, cred ca deja are tabietul ei. Daca mananca normal, se joaca ca inaine si nu da semne de boala, inseamna ca este bine.
Numai bine!